Geyik ve dedikodu aşerenler come in💋

Yillar olmuş çıkalı biz biraz geri kalmışız her yerde belli etmeyelim 🙈
Avrupa'da çok yaygın ama bizde o kadar bilinmiyor bence ya, bana da estonyalı arkadaşım söyledi.
Ege sıcaklarında ped takıyorum bugün benle muhatap olma dedim, ped mi kaldı diye cevap aldım 😂😂

Avrupa'da çok yaygın ama bizde o kadar bilinmiyor bence ya, bana da estonyalı arkadaşım söyledi.
Ege sıcaklarında ped takıyorum bugün benle muhatap olma dedim, ped mi kaldı diye cevap aldım 😂😂
Burada da 5-6 yıldır cup kullananlar var ben hep yan yan bakmisimdir okuyinca itiraf edeyim 🤣
Ne akıllı kadınlar varmış diyorum şimdi 😁
Yaa aslında ben kızım içinde düşünüyorum ama onun kullanabileceğinden emin değilim az daha büyüsün diye bekliyorum 🙈

Burada da 5-6 yıldır cup kullananlar var ben hep yan yan bakmisimdir okuyinca itiraf edeyim 🤣
Ne akıllı kadınlar varmış diyorum şimdi 😁
Yaa aslında ben kızım içinde düşünüyorum ama onun kullanabileceğinden emin değilim az daha büyüsün diye bekliyorum 🙈
5-6 yıldır Türkiye'de cup kullananlar bordo bereli kadındır 😂
Kız kaç yaşında bilmiyorum ama benim markada bunun için mini boy vardı

5-6 yıldır Türkiye'de cup kullananlar bordo bereli kadındır 😂
Kız kaç yaşında bilmiyorum ama benim markada bunun için mini boy vardı
16 yaşında 😬
Ya kızdan emin olamıyorum yapamaz okulda sıkıntı olur diye biraz korktum.
Önümüzdeki yaz evdeyken deneyerek başlayabilir.
Kendisi şimdiden lazer falan da istiyo zaten 🤦

16 yaşında 😬
Ya kızdan emin olamıyorum yapamaz okulda sıkıntı olur diye biraz korktum.
Önümüzdeki yaz evdeyken deneyerek başlayabilir.
Kendisi şimdiden lazer falan da istiyo zaten 🤦
Ay evet okulda problem olabilir gerçekten, belki seneye yazın okullar tatildeyken deneyebilir severse devam eder. Benim kızın kullanmasına daha çok var 😂

Ay evet okulda problem olabilir gerçekten, belki seneye yazın okullar tatildeyken deneyebilir severse devam eder. Benim kızın kullanmasına daha çok var 😂
Benim kız bende büyük gibi bişey ben küçükken evlendim ayrildim kız miras kaldı işte 😂
Görenler kizim olduguna zaten inanmıyor da ben bakıyorum sonuçta 🤪

Benim anneme de ablan mı derlerdi, çok güzel bir olay ya 😍
Annem de genç bizim sülale erken evlenmiş hemen çocuk yapmış 😂
Kimse kimsenin anası kızı olduğuna inanmiyo 🤣
Ama çok rahat bişeymis bu yaşta evlenip çocuk yapsam ölürdüm heralde

Annem de genç bizim sülale erken evlenmiş hemen çocuk yapmış 😂
Kimse kimsenin anası kızı olduğuna inanmiyo 🤣
Ama çok rahat bişeymis bu yaşta evlenip çocuk yapsam ölürdüm heralde
Mesela ben o ölen gruptayım 😂 daha 3.5 yaşında

Kullan ya bişey olmuyo 2. Gün biraz fazlaydi ama bir kahve fincanı un yarısı kadar doldu en fazla öyle hesap et 🙈
Mantığım almıyor. O kadar kan bir pedi anca ıslatır sanki. Ammaan ben stoklarımı kullanayım. İleride denerim ya da başkalarına tavsiye ederim.

Mantığım almıyor. O kadar kan bir pedi anca ıslatır sanki. Ammaan ben stoklarımı kullanayım. İleride denerim ya da başkalarına tavsiye ederim.
Bende şok geçirdim 😂
Ya oed pamuklu olduğu için yayılıyor dolu görünüyor heralde.
Ama 200-300 ml den fazla kanama olmuyor belli yani 🤷

Bende şok geçirdim 😂
Ya oed pamuklu olduğu için yayılıyor dolu görünüyor heralde.
Ama 200-300 ml den fazla kanama olmuyor belli yani 🤷
200 çıksa içim rahatlar 🤣 Yok, yarım çay bardağıymış da bilmem neymiş. Gelip benimkini mi ölçtünüz? Doktora giderim, günde kaç ped kullanıyorsun diyor. E tamam da ped var, ped var. Böyle kap kullansam şaak diye yapıştırırım cevabımı. Ama işte...

X