Geyik ve dedikodu aşerenler come in💋

Yillar olmuş çıkalı biz biraz geri kalmışız her yerde belli etmeyelim
Avrupa'da çok yaygın ama bizde o kadar bilinmiyor bence ya, bana da estonyalı arkadaşım söyledi.
Ege sıcaklarında ped takıyorum bugün benle muhatap olma dedim, ped mi kaldı diye cevap aldım

Avrupa'da çok yaygın ama bizde o kadar bilinmiyor bence ya, bana da estonyalı arkadaşım söyledi.
Ege sıcaklarında ped takıyorum bugün benle muhatap olma dedim, ped mi kaldı diye cevap aldım
Burada da 5-6 yıldır cup kullananlar var ben hep yan yan bakmisimdir okuyinca itiraf edeyim
Ne akıllı kadınlar varmış diyorum şimdi
Yaa aslında ben kızım içinde düşünüyorum ama onun kullanabileceğinden emin değilim az daha büyüsün diye bekliyorum

5-6 yıldır Türkiye'de cup kullananlar bordo bereli kadındır
Kız kaç yaşında bilmiyorum ama benim markada bunun için mini boy vardı

5-6 yıldır Türkiye'de cup kullananlar bordo bereli kadındır
Kız kaç yaşında bilmiyorum ama benim markada bunun için mini boy vardı
16 yaşında
Ya kızdan emin olamıyorum yapamaz okulda sıkıntı olur diye biraz korktum.
Önümüzdeki yaz evdeyken deneyerek başlayabilir.
Kendisi şimdiden lazer falan da istiyo zaten

16 yaşında
Ya kızdan emin olamıyorum yapamaz okulda sıkıntı olur diye biraz korktum.
Önümüzdeki yaz evdeyken deneyerek başlayabilir.
Kendisi şimdiden lazer falan da istiyo zaten
Ay evet okulda problem olabilir gerçekten, belki seneye yazın okullar tatildeyken deneyebilir severse devam eder. Benim kızın kullanmasına daha çok var

Ay evet okulda problem olabilir gerçekten, belki seneye yazın okullar tatildeyken deneyebilir severse devam eder. Benim kızın kullanmasına daha çok var
Benim kız bende büyük gibi bişey ben küçükken evlendim ayrildim kız miras kaldı işte
Görenler kizim olduguna zaten inanmıyor da ben bakıyorum sonuçta

Benim anneme de ablan mı derlerdi, çok güzel bir olay ya
Annem de genç bizim sülale erken evlenmiş hemen çocuk yapmış
Kimse kimsenin anası kızı olduğuna inanmiyo
Ama çok rahat bişeymis bu yaşta evlenip çocuk yapsam ölürdüm heralde

Annem de genç bizim sülale erken evlenmiş hemen çocuk yapmış
Kimse kimsenin anası kızı olduğuna inanmiyo
Ama çok rahat bişeymis bu yaşta evlenip çocuk yapsam ölürdüm heralde
Mesela ben o ölen gruptayım daha 3.5 yaşında

Kullan ya bişey olmuyo 2. Gün biraz fazlaydi ama bir kahve fincanı un yarısı kadar doldu en fazla öyle hesap et
Mantığım almıyor. O kadar kan bir pedi anca ıslatır sanki. Ammaan ben stoklarımı kullanayım. İleride denerim ya da başkalarına tavsiye ederim.

Mantığım almıyor. O kadar kan bir pedi anca ıslatır sanki. Ammaan ben stoklarımı kullanayım. İleride denerim ya da başkalarına tavsiye ederim.
Bende şok geçirdim
Ya oed pamuklu olduğu için yayılıyor dolu görünüyor heralde.
Ama 200-300 ml den fazla kanama olmuyor belli yani

Bende şok geçirdim
Ya oed pamuklu olduğu için yayılıyor dolu görünüyor heralde.
Ama 200-300 ml den fazla kanama olmuyor belli yani
200 çıksa içim rahatlar Yok, yarım çay bardağıymış da bilmem neymiş. Gelip benimkini mi ölçtünüz? Doktora giderim, günde kaç ped kullanıyorsun diyor. E tamam da ped var, ped var. Böyle kap kullansam şaak diye yapıştırırım cevabımı. Ama işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…