Avrupa'da çok yaygın ama bizde o kadar bilinmiyor bence ya, bana da estonyalı arkadaşım söyledi.Yillar olmuş çıkalı biz biraz geri kalmışız her yerde belli etmeyelim
Burada da 5-6 yıldır cup kullananlar var ben hep yan yan bakmisimdir okuyinca itiraf edeyimAvrupa'da çok yaygın ama bizde o kadar bilinmiyor bence ya, bana da estonyalı arkadaşım söyledi.
Ege sıcaklarında ped takıyorum bugün benle muhatap olma dedim, ped mi kaldı diye cevap aldım
5-6 yıldır Türkiye'de cup kullananlar bordo bereli kadındırBurada da 5-6 yıldır cup kullananlar var ben hep yan yan bakmisimdir okuyinca itiraf edeyim
Ne akıllı kadınlar varmış diyorum şimdi
Yaa aslında ben kızım içinde düşünüyorum ama onun kullanabileceğinden emin değilim az daha büyüsün diye bekliyorum
16 yaşında5-6 yıldır Türkiye'de cup kullananlar bordo bereli kadındır
Kız kaç yaşında bilmiyorum ama benim markada bunun için mini boy vardı
Ay evet okulda problem olabilir gerçekten, belki seneye yazın okullar tatildeyken deneyebilir severse devam eder. Benim kızın kullanmasına daha çok var16 yaşında
Ya kızdan emin olamıyorum yapamaz okulda sıkıntı olur diye biraz korktum.
Önümüzdeki yaz evdeyken deneyerek başlayabilir.
Kendisi şimdiden lazer falan da istiyo zaten
Benim kız bende büyük gibi bişey ben küçükken evlendim ayrildim kız miras kaldı işteAy evet okulda problem olabilir gerçekten, belki seneye yazın okullar tatildeyken deneyebilir severse devam eder. Benim kızın kullanmasına daha çok var
Hocam cup doluyken zıpladım çalkalanma sesi geldi ama içime dökülmedi, hamile olabilir miyim?Cup doluyken zıplasanız vs kanın çalkalanma ses gelir mi?
Dolmuyo kiCup doluyken zıplasanız vs kanın çalkalanma ses gelir mi?
Benim anneme de ablan mı derlerdi, çok güzel bir olay yaBenim kız bende büyük gibi bişey ben küçükken evlendim ayrildim kız miras kaldı işte
Görenler kizim olduguna zaten inanmıyor da ben bakıyorum sonuçta
Annem de genç bizim sülale erken evlenmiş hemen çocuk yapmışBenim anneme de ablan mı derlerdi, çok güzel bir olay ya
Mesela ben o ölen gruptayımAnnem de genç bizim sülale erken evlenmiş hemen çocuk yapmış
Kimse kimsenin anası kızı olduğuna inanmiyo
Ama çok rahat bişeymis bu yaşta evlenip çocuk yapsam ölürdüm heralde
Şu kabı sadece ne kadar kanama oluyor diye de kullanmak isterdim.Dolmuyo ki
En fazla sallanır
Ayyy minicikmisMesela ben o ölen gruptayımdaha 3.5 yaşında
Kullan ya bişey olmuyo 2. Gün biraz fazlaydi ama bir kahve fincanınin yarısı kadar doldu en fazla öyle hesap etŞu kabı sadece ne kadar kanama oluyor diye de kullanmak isterdim.
Hasretin aşırı artarsa bana bir kahveye gel, hemen geçecek garanti ediyorumAyyy minicikmis
İşte şimdi de küçük çocuğa hasret kaldık neresinden tutarsan tut bı taraf eksik kaliyo işte
Yaa ben anasınıfı öğretmeniyimHasretin aşırı artarsa bana bir kahveye gel, hemen geçecek garanti ediyorum
Mantığım almıyor. O kadar kan bir pedi anca ıslatır sanki. Ammaan ben stoklarımı kullanayım. İleride denerim ya da başkalarına tavsiye ederim.Kullan ya bişey olmuyo 2. Gün biraz fazlaydi ama bir kahve fincanı un yarısı kadar doldu en fazla öyle hesap et
Bende şok geçirdimMantığım almıyor. O kadar kan bir pedi anca ıslatır sanki. Ammaan ben stoklarımı kullanayım. İleride denerim ya da başkalarına tavsiye ederim.
200 çıksa içim rahatlarBende şok geçirdim
Ya oed pamuklu olduğu için yayılıyor dolu görünüyor heralde.
Ama 200-300 ml den fazla kanama olmuyor belli yani