- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
Şişkoyuz bız senın gıbı mıyız
O kadar çok poğaça gördüm ki diyette olsam kesin bozardım bugünDiyet topigi değil nazi kampı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şişkoyuz bız senın gıbı mıyız
O kadar çok poğaça gördüm ki diyette olsam kesin bozardım bugünDiyet topigi değil nazi kampı
Oksi zor tutuyo kendiniO kadar çok poğaça gördüm ki diyette olsam kesin bozardım bugün
Evet ya çok canım çekti. Yapamamda ben öyle hemencikOksi zor tutuyo kendini
Yakın olsaydık ben sana yapar getirirdimEvet ya çok canım çekti. Yapamamda ben öyle hemencik
Yaaa oksi kıyamam bende hemen yapardım sanaYakın olsaydık ben sana yapar getirirdim
Kız burdan konuyu sevişmeye nasıl bağladın valla helal olsunYaaa oksi kıyamam bende hemen yapardım sana
Olmazsa bir parçacık al bak sonra şişme olur sevisemezsin
Bebemin yarın sınavı var ona çalışıyordukKızlaaaarrr topiği yine boş bırakmışsınız, nerelerdesiniz ya hu? Tavuk_suyu_ @Khomyuk Cemoos Oksijensizsu @Baby Boom Oydar @Tenceresiz kaldim anne ailurophile
O kadar kırmızının içinde fakirliğimin kabak gibi duruşu pekiKızlaaaarrr topiği yine boş bırakmışsınız, nerelerdesiniz ya hu? Tavuk_suyu_ @Khomyuk Cemoos Oksijensizsu @Baby Boom Oydar @Tenceresiz kaldim anne ailurophile
En uzun nick olmasına ne diyosunO kadar kırmızının içinde fakirliğimin kabak gibi duruşu peki
Kolay gelsin kuzumaBebemin yarın sınavı var ona çalışıyorduk
Illa sex diyorsunYaaa oksi kıyamam bende hemen yapardım sana
Olmazsa bir parçacık al bak sonra şişme olur sevisemezsin
Yaaa inşallah en yüksek notu alır başarılar tavukcumBebemin yarın sınavı var ona çalışıyorduk
Farkımız tarzımızEn uzun nick olmasına ne diyosun
Oy cok tesekkur ederımYakın olsaydık ben sana yapar getirirdim
Ben de banlandım sandım Ben de aynıyım boşverO kadar kırmızının içinde fakirliğimin kabak gibi duruşu peki
Dur yemek yapıp gelecek evdekiler aç kaldıEe yok mu kaos falan
Bekliyoz , bende bi yürüyüp gelemDur yemek yapıp gelecek evdekiler aç kaldı
Dedikodular birbirine karışıyor bi grup daha var yaKızlaaaarrr topiği yine boş bırakmışsınız, nerelerdesiniz ya hu? Tavuk_suyu_ @Khomyuk Cemoos Oksijensizsu @Baby Boom Oydar @Tenceresiz kaldim anne ailurophile