- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
İhanet miBdv de ekşınlı konu var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İhanet miBdv de ekşınlı konu var
Yeapppİhanet mi
Haftasonları güya dinlenme günü ama bizim de aynı. Nasıl geçtiğini anlamıyorum valla. Kolay gelsin kuzumSelamlaaaar Kızlar haftasonlarım çok yoğun geçiyor. H. Sonu maaile evde olduğumuz için P. tesileri çok işim oluyor Dünyadan haberim yok, fırsat bulursam bakarım ara ara
Sana da kolay gelsin canımHaftasonları güya dinlenme günü ama bizim de aynı. Nasıl geçtiğini anlamıyorum valla. Kolay gelsin kuzum
Şimdi her şey harika ilerlemedi, ben öyle sandım ama öyle değildiBrrk gell ben hep burdayım anlatt bana noldu nasıl oldu
Yaa takması baya kolay bende şaşırmıştım ama o sızıntı bende 2-3 gün oldu sonradan geçti cup doğru yerlesmediyse öyle oluyor.Şimdi her şey harika ilerlemedi, ben öyle sandım ama öyle değildi
Sabah regl oldum diye mutluluk çığlıkları ataraktan aldım cup'ı koştum hiç zorlanmadan da taktım, oha dedim ne kadar kolay oldu ama kendimle nasıl gurur duyuyorum
Birkaç saat sonra çamaşırda sızıntı gördüm öyle aman aman bir şey değil ama sonuçta sızıntı var yani dedim kesin yanlış bir şey yaptım çıkarıp düzelteyim. Çıkarırken de pıt diye çıkardım ama nasıl havalıyım, kendime diyorum ki bu iş için doğmuşsun kızım
Tam cümlemi bitirdim cup elimden tuvalete düştü
Ya öyle değil vakumlamış ben çıkarttım, elimden düşürdümYaa takması baya kolay bende şaşırmıştım ama o sızıntı bende 2-3 gün oldu sonradan geçti cup doğru yerlesmediyse öyle oluyor.
Hemen düşmesi normal değil demekki vakumlamamis ondan sızma olmuş ve düşmüş
Yoğun olduğu günlerde sızıntı olabilir birde demiştim ya bende l ve m boy var diye l boyda hiç sızıntı olmadı.Bir süre lanetler eşliğinde kendimi ve cupı dezenfekte ettikten sonra yine tek seferde pıt diye taktım ve sıfır sızıntı
Bazı tatsız olaylar oldu ama çözdüm ya
Bendeki organicup, bunda da 3 boy vardı. Mini,1 ve 2. Mini yeni adet görmeye başlayan genç kızlar için dediler, 1 vajinal doğum yapmayanlar içinmiş, doğum yapanlara da 2 dedikleri için 2 bendeki.Yoğun olduğu günlerde sızıntı olabilir birde demiştim ya bende l v m boy var diye l boyda hiç sızıntı olmadı.
Ben tampon bilmiyorum kullanmadım ama cup aşırı rahat birinci gün azıcık hissettim bir daha hiç hissetmedim.Bendeki organicup, bunda da 3 boy vardı. Mini,1 ve 2. Mini yeni adet görmeye başlayan genç kızlar için dediler, 1 vajinal doğum yapmayanlar içinmiş, doğum yapanlara da 2 dedikleri için 2 bendeki.
Başta gördüm aşırı büyük geldi gözüme ama taktığımdan beri hissetmiyorum bile. Bir daha zinhar ped ve tampon kullanmam
Bende bir tane var, ikinciyi de almak lazım bence öyle dezenfekte açısından daha kolay olur doğru.Ben tampon bilmiyorum kullanmadım ama cup aşırı rahat birinci gün azıcık hissettim bir daha hiç hissetmedim.
Dezenfekte etmek de kolay geldi sabah birini akşam birini kullandım hemen kaynattıktim koydum yerine.
Ayy iyi ki almışızBende bir tane var, ikinciyi de almak lazım bence öyle dezenfekte açısından daha kolay olur doğru.
Tampon bence pedden daha rahat ama işte toksik şok vs bir sürü riski var.
Resmen cupı hissetmiyorum bile hafif ağrılarım olmasa regl olduğumu unuturum
Gerçekten ped fiyatlarını deccal mi belirliyor bilmiyorum cup ucuz bir şey değil ama uzun vadede ped daha pahalı kesinlikle.Ayy iyi ki almışız
Birde resmen masraftan kurtuldum yha çok sevindim
Hic hissetmedim geceleri.Gerçekten ped fiyatlarını deccal mi belirliyor bilmiyorum cup ucuz bir şey değil ama uzun vadede ped daha pahalı kesinlikle.
İyi ki almışız
Gece sorun olmuyor değil mi? Uyuyabiliyoruz yani cupla?
Mükemmel ya, icat edene dua etmeye gidiyorumHic hissetmedim geceleri.
Sadece yan yatınca sanki ucu diseida gibi geldi ama değil hiç sızma olmadı
Rahat rahat kullan resmen ilk defa regliylen yayılarak uyudum
Yillar olmuş çıkalı biz biraz geri kalmışız her yerde belli etmeyelimMükemmel ya, icat edene dua etmeye gidiyorum