Eski ladalarda oluyordu, şimdi bilmiyorum hangilerinde varAjsjjdjd buralarda çok kullanıyorlar evet.Jane Doe püfür püfür gider ahhsjsjsjd
Skodalarda çok kullanıyorlar kuzum. Hadi bir el atalım da bir tane Skoda alıverelim o kocayaEski ladalarda oluyordu, şimdi bilmiyorum hangilerinde var
Almaya yetişemeyiz bence, ön koltuk çok mesele oluyor. Daha önce de o tür konular olduSkodalarda çok kullanıyorlar kuzum. Hadi bir el atalım da bir tane Skoda alıverelim o kocaya
Ön koltuğa bu kadar anlam yüklendiğini ilk defa bu forumda gördümAlmaya yetişemeyiz bence, ön koltuk çok mesele oluyor. Daha önce de o tür konular oldu
Yani burda kocasının kadın çalışma arkadaşlarına da kafayı takanlar oluyor. O kadar kıymetliyse camekana kapatıp kendisi çalışacak mademÖn koltuğa bu kadar anlam yüklendiğini ilk defa bu forumda gördüm
Gerçekten anormal bir durum görürsün bir kadın olarak zaten hissedersin o çok ayrı da bazen kim ne yapsın senin kıllı kocanı diye çığlık atadım geliyorYani burda kocasının kadın çalışma arkadaşlarına da kafayı takanlar oluyor. O kadar kıymetliyse camekana kapatıp kendisi çalışacak madem
Yok kız daha işe başlamadan kıskanan var, kadın varsa olmaz diyeGerçekten anormal bir durum görürsün bir kadın olarak zaten hissedersin o çok ayrı da bazen kim ne yapsın senin kıllı kocanı diye çığlık atadım geliyor
O zaman evden de dışarı çıkarmasın pf yaniYok kız daha işe başlamadan kıskanan var, kadın varsa olmaz diye
Aynen canımO zaman evden de dışarı çıkarmasın pf
Tünaydın canım. Vakit buldukça girer, değerlendirmelerimizi yaparızTunaydinnnn kızlar haftasonu burada kimse olmayacak gibi ama olsun
Ben arada uğrarım sizde uğrayın
Dedikodu toplayınTünaydın canım. Vakit buldukça girer, değerlendirmelerimizi yaparız
Yeter daha ne kadar gelsinlerKızlar bu arada üç beş gün önce kk kabul günüydü şimdi kimsecikleri göremiyorum ben siz gördünüz mü
Geldiler de gittiler galiba. Ya da ben görmüyorumYeter daha ne kadar gelsinler
Ne bekliyorduk ancak bu kadarGeldiler de gittiler galiba. Ya da ben görmüyorum
Onca tantana bu yüzden miydi yaniNe bekliyorduk ancak bu kadar
Daha iyi boşver yabancı yerde gibi hissetmistimOnca tantana bu yüzden miydi yani
Bdv de ekşınlı konu varDaha iyi boşver yabancı yerde gibi hissetmistim