- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.351
Kaç haftalık doğum meselesini görmedim de öbürünü gördüm ölçtüren diyeyim sen anlaŞu an ekşınlı bir konu var. Bir insanın kaç haftalık doğum yapabileceği ve karşılıklı aldatma üzerine konular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalık doğum meselesini görmedim de öbürünü gördüm ölçtüren diyeyim sen anlaŞu an ekşınlı bir konu var. Bir insanın kaç haftalık doğum yapabileceği ve karşılıklı aldatma üzerine konular
Noway seni ne zaman görsem aklıma ön koltuk geliyor kadın bana geniş demişti yaŞu an ekşınlı bir konu var. Bir insanın kaç haftalık doğum yapabileceği ve karşılıklı aldatma üzerine konular
ahahshjsjdjdhdj ölçüyü fazla kaçırmışlarKaç haftalık doğum meselesini görmedim de öbürünü gördüm ölçtüren diyeyim sen anla
Hahahahaaahahshjsjdjdhdj ölçüyü fazla kaçırmışlar
Ajsjsjjsjdjdj onu da unutamıyorum ya Ön koltuk= genişlik Bu arada etiket için seni de aradım ismini bulamadım bir türlüNoway seni ne zaman görsem aklıma ön koltuk geliyor kadın bana geniş demişti ya
O hangi konuydu ya kocasının iş arkadaşı çorap giyen mi akdkflgj sinirim bozulduNoway seni ne zaman görsem aklıma ön koltuk geliyor kadın bana geniş demişti ya
Ne zaman ön koltuğa birini oturtsam kendime konya ovası diyorum içimdenAjsjsjjsjdjdj onu da unutamıyorum ya Ön koltuk= genişlik Bu arada etiket için seni de aradım ismini bulamadım bir türlü
Kocası arkadaşını eve bırakırken, kız ön koltuğa oturdu diye şüphelenenO hangi konuydu ya kocasının iş arkadaşı çorap giyen mi akdkflgj sinirim bozuldu
Yok kadının 9373893838 yıllık yakın arkadaşı ön koltuğa oturmuş diye şüphelenmişti.O hangi konuydu ya kocasının iş arkadaşı çorap giyen mi akdkflgj sinirim bozuldu
Arkaya yayılsalar hiç sorun olmayacaktıAjsjsjjsjdjdj onu da unutamıyorum ya Ön koltuk= genişlik Bu arada etiket için seni de aradım ismini bulamadım bir türlü
Çok ayıp ya o kadar uyardılar seni ama hala ön koltuğa oturtmanı hiç yakıştıramadım ahshjdjdjdNe zaman ön koltuğa birini oturtsam kendime konya ovası diyorum içimden
Daha tehlikeli aslındaArkaya yayılsalar hiç sorun olmayacaktı
Hayır sanki öne oturanlar birbirini av*çluyor ayyy sinirim bozulduDaha tehlikeli aslında
Ay pardon cınım ya vites değiştirirken elim çarptı ahsjsjsjhddjHayır sanki öne oturanlar birbirini av*çluyor ayyy sinirim bozuldu
Çok ayıp ya o kadar uyardılar seni ama hala ön koltuğa oturtmanı hiç yakıştıramadım ahshjdjdjd
Ay pardon cınım ya vites değiştirirken elim çarptı ahsjsjsjhddj
Ön ve arka koltuk tehlikeli, baraja otursun ahskfkhEki Görüntüle 3302080 bir gün yine tüm genişliğimle kocama arkadaşımı aldırıyorum.
Sırf bu yüzden doblo aldırtacam.Ön ve arka koltuk tehlikeli, baraja otursun ahskfkh
Bi de üste bagaj oluyor ya ajdkfkh yukarı bağlayabilirSırf bu yüzden doblo aldırtacam.
Kız onlar yurt dışından gelenlerde olmuyor mu? Noway bilirBi de üste bagaj oluyor ya ajdkfkh yukarı bağlayabilir
Ajsjjdjd buralarda çok kullanıyorlar evet. Jane Doe püfür püfür gider ahhsjsjsjdKız onlar yurt dışından gelenlerde olmuyor mu? Noway bilir