- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.351
Bende de yok, çünkü zaten çocuklar ne alsak... hallediyor o yüzden sonra alıcazBende chester yok doğrudur olsaydı bende olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de yok, çünkü zaten çocuklar ne alsak... hallediyor o yüzden sonra alıcazBende chester yok doğrudur olsaydı bende olurdu
15 senedir aynı koltukta oturuyorum inşallah benim de chester im olur ahghahsgfhagagBende de yok, çünkü zaten çocuklar ne alsak... hallediyor o yüzden sonra alıcaz
Aklıma direkt kimin gelmesi?
Hamile kadını üzüyorlar yazmış hahaha o geldi bak aklıma. Geçen hafta bu yerleşme kanaması diye sormuş15 senedir aynı koltukta oturuyorum inşallah benim de chester im olur ahghahsgfhagag
Emilia Clarke. Profilimde kendi resmim de var.Konuyu saptırmak gibi olmasın ama Jane Doe profil fotonuzdaki Emilia Clarke mı yoksa siz misiniz?
Tamam, onu görmüştüm. O zaman andırıyorsunuz ki kafam karıştıEmilia Clarke. Profilimde kendi resmim de var.
Teşekkür ederim, evet benzetenler oluyorTamam, onu görmüştüm. O zaman andırıyorsunuz ki kafam karıştı
Aaaa bu, o fotoğrafı atan üye miiiiHamile kadını üzüyorlar yazmış hahaha o geldi bak aklıma. Geçen hafta bu yerleşme kanaması diye sormuş
Ayyy evet geçmişte yapmış bişeylerAaaa bu, o fotoğrafı atan üye miiii
Emek emek etiketledim oysa yaSelaaamm Noway, etiket bildirimi gelmiyor neden acaba
Tesadüfen gördüm gelmedi bana, önceki etiket de gelmemiştiEmek emek etiketledim oysa ya
İyi ki gördün valla çok canım sıkıldıTesadüfen gördüm gelmedi bana, önceki etiket de gelmemişti
Hiç tadı yok bu aralar, niye böyle oldu bilmemİyi ki gördün valla çok canım sıkıldı
Şu an ekşınlı bir konu var. Bir insanın kaç haftalık doğum yapabileceği ve karşılıklı aldatma üzerine konularTesadüfen gördüm gelmedi bana, önceki etiket de gelmemişti
HallettimAlıntı yapmayım düzenle istersen Gördüm onu ya