- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.778
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın tencereciğim, senin yüzük falını yaptım 2. Kız çıktıGunaydinnnnn enerciiiiiiğğ
Noway, benim babyli nicki gördükçe senin perilerin gitmesi biraz zor, kaybolayım istersenGünaydın tencereciğim, senin yüzük falını yaptım 2. Kız çıktı
Ben konular da ki kavgaları sevmiyirim ara bul sayfa sayfa oku alıntıları dön falan zor geliyor özet geçen olursa okurumMinik günaydııııın, kavga mı varmış gördün mü sen
Hadi hayırlı olsun mybiglove ile Orangegreysky çalışmalara başlayacak sende başlaGünaydın tencereciğim, senin yüzük falını yaptım 2. Kız çıktı
Sen yerini bul, ben dökerim annemBen konular da ki kavgaları sevmiyirim ara bul sayfa sayfa oku alıntıları dön falan zor geliyor özet geçen olursa okurum
Yok kuzum gitmee Ben kendi kendime imha ediyorum duygularımı, kolik dönemleri aklıma getiriyorumNoway, benim babyli nicki gördükçe senin perilerin gitmesi biraz zor, kaybolayım istersen
Ben Türkiye’ye tatile gelip öyle yapcam. Hamile hamile gelemem
Benim kız da kolikti, ama oğlanı görsen yumoş o kadar uysal ki maşallah diyeyim ☺Yok kuzum gitmee Ben kendi kendime imha ediyorum duygularımı, kolik dönemleri aklıma getiriyorum
Maşallah yerim onuBenim kız da kolikti, ama oğlanı görsen yumoş o kadar uysal ki maşallah diyeyim ☺
Villada da kalacak mısın Öyle bi konu vardı geçendeBen Türkiye’ye tatile gelip öyle yapcam. Hamile hamile gelemem
Hangisi daha şık modern hoş koltuklarim chester modeli konu sahibi banlanmis bileSen yerini bul, ben dökerim annem
Kız bu bana eskidi Sabahın köründe okudum bunuHangisi daha şık modern hoş koltuklarim chester modeli konu sahibi banlanmis bile
Eee herkes chester diyor ben başk şeye şahit olmadımKız bu bana eskidi Sabahın köründe okudum bunu
Özetliyim okumadıysan, ennnnn güzeeel chester koltuk konu sahibindeHangisi daha şık modern hoş koltuklarim chester modeli konu sahibi banlanmis bile
Ahajdjdjfkkfkf anamda kalcam çünkü neden kalmayayım canım anamVillada da kalacak mısın Öyle bi konu vardı geçende
Bende chester yok doğrudur olsaydı bende olurduÖzetliyim okumadıysan, ennnnn güzeeel chester koltuk konu sahibinde
Modası geçmemiş hala modaaaa klasik diyenlere aşırı kızmış, modern diyeceksinizEee herkes chester diyor ben başk şeye şahit olmadım