- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
Cemoşa ısrar ederiz yine atar senin için üzülmePuh yetişemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cemoşa ısrar ederiz yine atar senin için üzülmePuh yetişemedim
Bence de atarCemoşa ısrar ederiz yine atar senin için üzülme
Gitti yine nereye gittiyse diycem ama nereye gittiği ortadaBence de atar
Aferin enişteye helal olsun diğer türk erkeklere örnek olmalıBugün olan olayla ilgili gelişmeleri vereyim size. Eşim adama demiş ki bizim haftasonu planımız var siz kendinize göre plan yapın
Nolmus bugün benim hiç haberim yokBugün olan olayla ilgili gelişmeleri vereyim size. Eşim adama demiş ki bizim haftasonu planımız var siz kendinize göre plan yapın
Ya Almanya da eşimin merhaba merhaba olduğu bir adam var. Ben hiç görmedim tanımıyorum. Karısı burayı çok merak ediyormuş da eşimi aradı adam müsaitseniz işte bir ara gelcez gibisinden. Ben de sevmem böyle şeyi geliyorsan otelde kal abi tanımıyorum etmiyorum. Bir de üç çocukla gelecek. Otel ve rehberlik hizmeti bekliyor. Eşime şey dedirttim, eşim prensip olarak çok yakın arkadaş ve aile dışında yatılı misafir kabul etmiyor. Bugün tekrar aramış eşimi haftasonu geliyoruz diyeNolmus bugün benim hiç haberim yok
Yaaa bende sevmiyorum dışarıda görüşürüz kahve içeriz o kadar eşim zaten deli olur böyle şeylere iyi demiş ohhYa Almanya da eşimin merhaba merhaba olduğu bir adam var. Ben hiç görmedim tanımıyorum. Karısı burayı çok merak ediyormuş da eşimi aradı adam müsaitseniz işte bir ara gelcez gibisinden. Ben de sevmem böyle şeyi geliyorsan otelde kal abi tanımıyorum etmiyorum. Bir de üç çocukla gelecek. Otel ve rehberlik hizmeti bekliyor. Eşime şey dedirttim, eşim prensip olarak çok yakın arkadaş ve aile dışında yarışı misafir kabul etmiyor. Bugün tekrar aramış eşimi haftasonu geliyoruz diye
Ya zaten bizi görme, tanışma niyeti falan olsa müsaitseniz bir kahve içelim falan der ben de eve davet ederim çaya falan. He yatılı yine kabul etmem o ayrı da Çünkü ben de kimsenin evinde yatılı kalmayı sevmiyorum ya her şeyi geçtim tanımıyorum ve 3 çocukla yatılı ağırlayamam yani.Yaaa bende sevmiyorum dışarıda görüşürüz kahve içeriz o kadar eşim zaten deli olur böyle şeylere iyi demiş ohh
Günaydınnnn, uyandınız mı sisGünaydın kızlaaarrr
Ben sabah 7 de uyandım mecburenGünaydınnnn, uyandınız mı sis
Ben 7de ikinciye uyanıyorum Bugün 4te kalktımBen sabah 7 de uyandım mecburen
Beybi uyanıyor değil miBen 7de ikinciye uyanıyorum Bugün 4te kalktım
Profilde mi konularda mı, nerde okudun kavgayıYine kavga çıkmış bir yerlerde ama bulamadım
Ağlatmadan uyandım bugün o saatlerde besliyorum ☺Beybi uyanıyor değil mi
Profile yazmışlar ama hangi konuda olduğunu bilmiyorumProfilde mi konularda mı, nerde okudun kavgayı