- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.351
Kim olduğunu öğrenirsen bana da söyler misinHerhal öyle artık kimse burdan selamlar ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim olduğunu öğrenirsen bana da söyler misinHerhal öyle artık kimse burdan selamlar ona
Kız ipucu da verdi bak minik, onun profiline yazan biri işte. Ben de gidicem bu gidişleBen hala bulamadım
Bana da söyleyinKız ipucu da verdi bak minik, onun profiline yazan biri işte. Ben de gidicem bu gidişle
Ben hiç uğraşmam gün gelip bir yerde okurum zaten kk kadını olarak öğrendik mi agizmiz durmuyor söylüyoruz illaBen hala bulamadım
Söyleme. Ben konuyu bile anlayamamışken dedikodunun ayrıntılarına girmeniz hiç hoş değilKim olduğunu öğrenirsen bana da söyler misin
KatılıyorumSöyleme. Ben konuyu bile anlayamamışken dedikodunun ayrıntılarına girmeniz hiç hoş değil
Nasıl anlamazsin bahsi geçen üyeye beğeni atmışsınKatılıyorum
Gereksiz ayrıntı konusu muNasıl anlamazsin bahsi geçen üyeye beğeni atmışsın
Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan selamlarKendini kadın programında eline mikrofon alan seyirci gibi hisseden minik
Tek cocgun mu var kaç yaşındaBen bebek fikrinden uzaklaşmaya çalıştıkça, karşıma çıkıyor bugün. Love da yapacakmış bebe
Evet 6 yaşında oğlum var ellerinden öperTek cocgun mu var kaç yaşında
O zaman zamanı gelmiş anam olsa yap yap sonra zor gelir derdi sanaEvet 6 yaşında oğlum var ellerinden öper
Ben de zor geldiği için yapamıyorum. Rahata alıştım. Teyzemin ellerinden öperimO zaman zamanı gelmiş anam olsa yap yap sonra zor gelir derdi sana
Ben hiç bir şey anlayamadım CemoşNerde ne olay olmuş söyleyin hemen de gidip yemek yapicam daha hadiii
Yazdım ya o duruma bak gel demek ki o olay olmuş başka bişey yokBen hiç bir şey anlayamadım Cemoş
Sayfayı bi açtım 100 tane bildirim var, loveın profil mesajında X kromozomu analizi yapılıyorYok mu yeni bir şeyler ya biraz bilgi alışverişi yapalım