- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
Yine az ama ya Şöyle bi 36 saat falan lazımGeçende bi haber gördüm, ay dünyadan uzaklaşıyormuş günler 25 saate çıkacakmış ama ileriki yıllarda. Biz göremeyiz sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine az ama ya Şöyle bi 36 saat falan lazımGeçende bi haber gördüm, ay dünyadan uzaklaşıyormuş günler 25 saate çıkacakmış ama ileriki yıllarda. Biz göremeyiz sanırım
O da ancak 287284 milyor yıl sonra falanYine az ama ya Şöyle bi 36 saat falan lazım
Anlatmıştım detayları dimi ?Al işte yine geldi bebek perileri Tavuk_suyu_ gelir misin bir mesele var da
Olmadığım masa yoktu normalde nasıl kaçmışailurophile sen burda yok musun balım
Önceden etiketlenmişsen belki bildirim gelmemiştir. Tesadüfen gördüm ben de, bi biberoncu meselesi vardı geçen günOlmadığım masa yoktu normalde nasıl kaçmış
Keşke geri gelse eğlenirdik.Önceden etiketlenmişsen belki bildirim gelmemiştir. Tesadüfen gördüm ben de, bi biberoncu meselesi vardı geçen gün
Belki de buralardadırKeşke geri gelse eğlenirdik.
En son ayak fetişi konularına bakıyorduKeşke geri gelse eğlenirdik.
Son ayak bükücü.En son ayak fetişi konularına bakıyordu
Gelir gelmez önce buraya damladı sonra da fetiş konuların girmiş ajsjdjhxjdSon ayak bükücü.
Cemoos bacak emojisi atınca bi şimşek çaktı bişeyler olduGelir gelmez önce buraya damladı sonra da fetiş konuların girmiş ajsjdjhxjd
Aa kız sen nerdesin görünmüyorsunOlmadığım masa yoktu normalde nasıl kaçmış
Bir süre girmedim ama birkaç gündür buralardayım gözden kaçırmışsınAa kız sen nerdesin görünmüyorsun
Oksijensizsu nasıl gözden kaçırırsınBir süre girmedim ama birkaç gündür buralardayım gözden kaçırmışsın
Durumlarda yoksun ben konulara cok gırmıyorum :)Bir süre girmedim ama birkaç gündür buralardayım gözden kaçırmışsın
Yazzıklar olsun banaOksijensizsu nasıl gözden kaçırırsın
Durumları geçmişten gelenler sardı tanımadığım için yorum yazmıyorumDurumlarda yoksun ben konulara cok gırmıyorum :)
Cok haklısınDurumları geçmişten gelenler sardı tanımadığım için yorum yazmıyorum
Senin ponçik cevabını yerimDurumlarda yoksun ben konulara cok gırmıyorum :)
Senin ponçik cevabını yerim