Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye yazmıyorsun balım, ne kadar naifsin. Bugün üye olanlar girişmiş hemen durumlaraDurumları geçmişten gelenler sardı tanımadığım için yorum yazmıyorum
Şimdi şok olarak onları okuyordum tatlım 40 yıldır tanıyormuş gibiler hayret.Niye yazmıyorsun balım, ne kadar naifsin. Bugün üye olanlar girişmiş hemen durumlara
Ne kadan dert olmuş ben de hayretler içindeyimŞimdi şok olarak onları okuyordum tatlım 40 yıldır tanıyorum gibiler hayret.
Ay n’oluyo noluyo eve yeni geldim yemek yapıyorum bir taraftan ne kaçırdımNe kadan dert olmuş ben de hayretler içindeyim
Akışa göz at tatlım Biliyorsun ki dedikodu yasakAy n’oluyo noluyo eve yeni geldim yemek yapıyorum bir taraftan ne kaçırdım
Bakıyorum hemenAkışa göz at tatlım Biliyorsun ki dedikodu yasak
Ben hiç kimseyi tanımıyorum yaw. 2017 de oğluma hamile kalınca gelmiştim burayaAkışa göz at tatlım Biliyorsun ki dedikodu yasak
Zaten eski biri değil mevzu, yeni bi nick gelmiş mekanın sahibi gibi takılıyor mekanın gerçek sahibi gelince banlanmış amaBen hiç kimseyi tanımıyorum yaw. 2017 de oğluma hamile kalınca gelmiştim buraya
Eee onu görmedim yaaaZaten eski biri değil mevzu, yeni bi nick gelmiş mekanın sahibi gibi takılıyor mekanın gerçek sahibi gelince banlanmış ama
Bi dahaki sefere o zaman Gelir bence çünküEee onu görmedim yaaa
Pfff sinir oluyorum kaçırıncaBi dahaki sefere o zaman Gelir bence çünkü
Bana da söyleyin nolmusAy n’oluyo noluyo eve yeni geldim yemek yapıyorum bir taraftan ne kaçırdım
Ben de anlamadım ki yaBana da söyleyin nolmus
Önemli bişey yok, KK'da sıradan bir günBana da söyleyin nolmus
Şimdi farkettim üyenin çok beğenisi oldu bana beni seven biri demek kiÖnemli bişey yok, KK'da sıradan bir gün
Birlikte gülmüşsünüz demekki seni seviyorŞimdi farkettim üyenin çok beğenisi oldu bana beni seven biri demek ki
Herhal öyle artık kimse burdan selamlar onaBirlikte gülmüşsünüz demekki seni seviyor
Kendini kadın programında eline mikrofon alan seyirci gibi hisseden minikHerhal öyle artık kimse burdan selamlar ona
Ben hala bulamadımŞimdi farkettim üyenin çok beğenisi oldu bana beni seven biri demek ki