- 23 Ocak 2021
- 2.337
- 10.825
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bu su ne bulursak sjsjdjdEeeee konu needir ne konusuuoruzzz
Surda yarım saattir biri beni etiketlesede gelsem diye bekliyorum tek vefalı sen çıktın kız oksi
Ben de eli yükselteyim o zamanO zaman ben
o zaman ben veriyorum odunu. Ben kayınpederi hiç sevmem kendisi de bilir bunu. Allah’ıma hamd ü senalar olsun ki kendilerin 6373733838 km öteye taşındıkta kurtuldum sandım. Ama geçen telefonda eşine ne dese beğenirsiniz? Buraya gelince 3 ay kalacakmış. Hemen atladım tabi. Daha gelmeden pazarlık mı yapıyorsun? Benim evim 2+1 kimseyi o kadar misafir edemem dedim. Tabi adam şok
Sevmem mi kuzum, bayılırım hem de.Seversin seversin
Tabi en cok ben seviyorum senı bakSurda yarım saattir biri beni etiketlesede gelsem diye bekliyorum tek vefalı sen çıktın kız oksi
Bu gece tüm kirli çamaşırları döküyoruz. Ay kirli çamaşır demişken biri yine regl kanı atmış gördünüz müEeeee konu needir ne konusuuoruzzz
Eee hadi lets startEveeeettt hadi yapalım çünkü neden yapmayalım
Etiket beklemeyin ayol. Mevlana gibiyim benSurda yarım saattir biri beni etiketlesede gelsem diye bekliyorum tek vefalı sen çıktın kız oksi
Aaa kv kp konuşacaksak ben cevrım dışı kalırım cok severım çünkü kendilerinı . Sizinkileri dinleyelim mademBen de eli yükselteyim o zaman
Kayınpederi hiç sevmem ve eve sokmuyorum
.Bu gece tüm kirli çamaşırları döküyoruz. Ay kirli çamaşır demişken biri yine regl kanı atmış gördünüz mü
Püüüü namkörBen de eli yükselteyim o zaman
Kayınpederi hiç sevmem ve eve sokmuyorum
Kım kız bakmayalımBu gece tüm kirli çamaşırları döküyoruz. Ay kirli çamaşır demişken biri yine regl kanı atmış gördünüz mü
Gelinim böyle olsun benimkiler bendem uzak dursun diyorumAaa kv kp konuşacaksak ben cevrım dışı kalırım cok severım çünkü kendilerinı . Sizinkileri dinleyelim madem
Olmaz dost kim düşman kim bilelimEtiket beklemeyin ayol. Mevlana gibiyim ben
Onun evine gittiğime şükretsin o diyorumPüüüü namkör
Hellööö ben dostOlmaz dost kim düşman kim bilelim
AmiinGelinim böyle olsun benimkiler bendem uzak dursun diyorum