- 23 Ocak 2021
- 2.337
- 10.825
Başlıkta dedıkodu aserenler yazmıs ya banane senıde cagırmamısSeni çağırmamış ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlıkta dedıkodu aserenler yazmıs ya banane senıde cagırmamısSeni çağırmamış ki?
Gitme burdaaaannn…Gidelim gaffur
Ben gittim bileBaşlıkta dedıkodu aserenler yazmıs ya banane senıde cagırmamıs
Ben az dedikodu dinliycem bugünkü kaos yeterlı gelmedıBen gittim bile
Kaos muBen az dedikodu dinliycem bugünkü kaos yeterlı gelmedı
BayılırızKaos mu
şş anlatamam ban yerim sjsjjsjsKaos mu
Ucundan anlatşş anlatamam ban yerim sjsjjsjs
Ya nick değiştirdim beni eski üye sandılar eski üye olmadığımı belirtip nickimi de yazınca onu da tanımadıklarını söyleyip kimse memnun olmadı ya :) niye böyle oldu ki?Kızlar çağırmak istediklerinizi çağırın ayol ben eski üyeyim ama kimseyi tanımıyorum pek
Ölürüm ölüüürrrBayılırız
Yok yaw ben kendi adıma memnunum. Ne olacak tanışırız.Ya nick değiştirdim beni eski üye sandılar eski üye olmadığımı belirtince de kimse memnun olmadı ya :) niye böyle oldu ki?
Ya orda yorum yapmamak ıcın tuttum kendimi burda hıc olmaz mune ucurur benıUcundan anlat
Çok teşekkür ederimYok yaw ben kendi adıma memnunum. Ne olacak tanışırız.
Mune uyuyordurYa orda yorum yapmamak ıcın tuttum kendimi burda hıc olmaz mune ucurur benı
Bir kaynaşalım da Su soğuk giremedik hemenBu ne organizasyonsuzluk? (Ay üç kere kontrol ettim doğru mu yazdım diye.)
Daha dedikodu konusu belli değil, daha kimse gelmemiş ohooo böyle ilerleyemeyiz ama yok mu kimsenin kaynana, görümce ya da eltisiyle derdi?
Hissediyorum, kesin var.
Yok az once kelle aldıMune uyuyordur