- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
Ama konu adı dedikodu zaten yawYok az once kelle aldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama konu adı dedikodu zaten yawYok az once kelle aldı
Ahahha kendimi anaokulu öğrencisi gibi hissettim bir an.Bir kaynaşalım da Su soğuk giremedik hemen
Baska seylerden konuşalımAma konu adı dedikodu zaten yaw
Aktif üyeler ve aktif konular hakkında konuşmadığı sürece sıkıntı yokAma konu adı dedikodu zaten yaw
Gel öpem seniBu arada konunun sonundaki öpücük çok hoşuma gitti ya, her bildirimde biri beni öpmüş gibi seviniyorum.
İşin garibi birinin beni öpmesinden de zerre haz etmem.
Ama bunu sevdim
o zaman ben veriyorum odunu. Ben kayınpederi hiç sevmem kendisi de bilir bunu. Allah’ıma hamd ü senalar olsun ki kendilerin 6373733838 km öteye taşındıkta kurtuldum sandım. Ama geçen telefonda eşine ne dese beğenirsiniz? Buraya gelince 3 ay kalacakmış. Hemen atladım tabi. Daha gelmeden pazarlık mı yapıyorsun? Benim evim 2+1 kimseyi o kadar misafir edemem dedim. Tabi adam şokAhahha kendimi anaokulu öğrencisi gibi hissettim bir an.
Kaynaşma, uyum süreci derken yarıyıl tatili gelir.
Su soğuk ama girince alışıyosun
Çok istiyomAktif üyeler ve aktif konular hakkında konuşmadığı sürece sıkıntı yok
Helloğ taksimmybiglove gel ortalık şenlensin
Dedikodu mu yapıciiik?
WilkommenHelloğ taksim
Eveeeettt hadi yapalım çünkü neden yapmayalımDedikodu mu yapıciiik?
Orası oğlunun evi, hayırdır sen ?O zaman ben
o zaman ben veriyorum odunu. Ben kayınpederi hiç sevmem kendisi de bilir bunu. Allah’ıma hamd ü senalar olsun ki kendilerin 6373733838 km öteye taşındıkta kurtuldum sandım. Ama geçen telefonda eşine ne dese beğenirsiniz? Buraya gelince 3 ay kalacakmış. Hemen atladım tabi. Daha gelmeden pazarlık mı yapıyorsun? Benim evim 2+1 kimseyi o kadar misafir edemem dedim. Tabi adam şok
Seversin seversinDedikodu mu yapıciiik?
Oğlunu da….Orası oğlunun evi, hayırdır sen ?