- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.762
Yok yafff bu ara sakiniz sadece ortanca imam hatibe başladı ya 2 ders yanlış sınıfta ders almış bir öğretmen farkedip sınıfına göndermiş tek ekşın bu bugünlükDaha ekşın daha kaos vardır sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yafff bu ara sakiniz sadece ortanca imam hatibe başladı ya 2 ders yanlış sınıfta ders almış bir öğretmen farkedip sınıfına göndermiş tek ekşın bu bugünlükDaha ekşın daha kaos vardır sende
Dedikodu mu var kuruduk surdaBeni hiç dedikodulara kaoslara çağırmıyorsunu hıh
Bizimkisi nazi kampı gibi olmuş okul bu sene nasıl bitecek diye agliyoduYok yafff bu ara sakiniz sadece ortanca imam hatibe başladı ya 2 ders yanlış sınıfta ders almış bir öğretmen farkedip sınıfına göndermiş tek ekşın bu bugünlük
Oh beter olun beni çağırmazsan öyle olurDedikodu mu var kuruduk surda
Yahuu benim de hiç bişeyden haberim yok önce beni çağırınOh beter olun beni çağırmazsan öyle olur
Tamam cnmHoşgeldin canım gelll arada bak buraya
Gel sarılalımYahuu benim de hiç bişeyden haberim yok önce beni çağırın
Senin normale dönmeye kaç gün kaldı sanki yeni üye gibi hissediyorum avsbxbxbxbxbGel sarılalım
Taa aralıkta değişecek ama tam kaçı bilmiyorum. Alışın kızım bundan sonra böyleSenin normale dönmeye kaç gün kaldı sanki yeni üye gibi hissediyorum avsbxbxbxbxb
Yazık herkes sen kimsin diye soracakTaa aralıkta değişecek ama tam kaçı bilmiyorum. Alışın kızım bundan sonra böyle
WOMAN kıskanç kadın düşmanları sizi hıh harika ötesi nickimi kıskandınız askdllfşfşşgYazık herkes sen kimsin diye soracak
Ben nicki okurken yazı okuyormusum gibi geliyor sanki paragraf başıSenin normale dönmeye kaç gün kaldı sanki yeni üye gibi hissediyorum avsbxbxbxbxb
Bunun içinde anket açmak vardi da yorgunumBen nicki okurken yazı okuyormusum gibi geliyor sanki paragraf başı
Ben nicke bakmadan Bülent ablayı görünce anlıyorum sen olduğunuTaa aralıkta değişecek ama tam kaçı bilmiyorum. Alışın kızım bundan sonra böyle
Kız ne bülenti hatice o fidayda hatice adlflgşgşşBen nicke bakmadan Bülent ablayı görünce anlıyorum sen olduğunu
Ankete gerek yok zaten herkes hayran nickimeBunun içinde anket açmak vardi da yorgunum
Ahahahahaha körsem deme kiKız ne bülenti hatice o fidayda hatice adlflgşgşş
Vay be hatice Hatice'nin kocasının abisi babamın iş arkadasiydiKız ne bülenti hatice o fidayda hatice adlflgşgşş
Oo ünlü dedikodusu alırızVay be hatice Hatice'nin kocasının abisi babamın iş arkadasiydi