Aman senin uzunmuş bir de benim 4 gün sürüyor neyse kiBiz başlamasına saatler kala aman yetiselim diyoruz
Sonra 6 gün çok koymuyo ama sonu iyi oluyo
Ya evet 5-6 sürüyor ama alıştım artıkAman senin uzunmuş bir de benim 4 gün sürüyor neyse ki
Bu gece de sana yakıyorumYa evet 5-6 sürüyor ama alıştım artık
Lan benım 7-10 gün suruyor aralarda bırdaha olabiliyorAman senin uzunmuş bir de benim 4 gün sürüyor neyse ki
Benimde böyle ya. Bide bu son 3-4 ay mantarla ugrasiyorum o kadar can sıkıcı bir hal aldı ki. 5-6 gün sürüyor bide üzerine 28 günlük döngü 20 ye falan düştü. Herşey sevismemize karşıYa evet 5-6 sürüyor ama alıştım artık
Sana da yakıyorumLan benım 7-10 gün suruyor aralarda bırdaha olabiliyor
Doktora gittin mi geçen sene bende mantar oldu 1 aya kalmadan düzeldi.Benimde böyle ya. Bide bu son 3-4 ay mantarla ugrasiyorum o kadar can sıkıcı bir hal aldı ki. 5-6 gün sürüyor bide üzerine 28 günlük döngü 20 ye falan düştü. Herşey sevismemize karşı
Ben bu geceyi yaktım sende Cemosa yak afsfsfsffBu gece de sana yakıyorum
Aşkım derhal burayı terketHaftada 2 neyinize yetmiyor yafazlası yormaz mı ya biraz ben de libidokiller olarak geldim
Yak bende yaktımS
Sana da yakıyorum
En az diyorum bak bunu da ekle unutmayın yaHaftada 2 neyinize yetmiyor yafazlası yormaz mı ya biraz ben de libidokiller olarak geldim
Aşkım derhal burayı terket
2 iyi 2. 2 yeterEn az diyorum bak bunu da ekle unutmayın ya
O kadar çok gittim ki. Bu son gittiğimden umutluyum şimdilik geçti gibi inşallah tekrarlamaz çok sinir bozucu ya. Bu yaz çok arttı dedi son gittiğim doktor. Nedense artıkDoktora gittin mi geçen sene bende mantar oldu 1 aya kalmadan düzeldi.
Yok ya 3 eh 4 tam iyi aya vurdun mu ancak2 iyi 2. 2 yeter
Oha 3 paket mi kızım ben 1 pakette ölüyorumYa sexı bırakın da bana su sigarama bı çözüm bulun bee nasıl bırakcam bu soykayı ben. Gunde 3 paket içiyorum solugu bı tarafmdan alıyorum yururken artık
Fitil vermiştir birde antibiyotik verdiyse baya etkili olur ya.O kadar çok gittim ki. Bu son gittiğimden umutluyum şimdilik geçti gibi inşallah tekrarlamaz çok sinir bozucu ya. Bu yaz çok arttı dedi son gittiğim doktor. Nedense artık
2den 3 e cıkardım nasıl olduysa komple bırakmak istiyorumOha 3 paket mi kızım ben 1 pakette ölüyorum