Vajina flora düzenleyici fitiller var. İçerisinde canlı iyi bakteriler oluyor. Bulabilirseniz onlar çok işe yarıyor.O kadar çok gittim ki. Bu son gittiğimden umutluyum şimdilik geçti gibi inşallah tekrarlamaz çok sinir bozucu ya. Bu yaz çok arttı dedi son gittiğim doktor. Nedense artık
3 mu paketYa sexı bırakın da bana su sigarama bı çözüm bulun bee nasıl bırakcam bu soykayı ben. Gunde 3 paket içiyorum solugu bı tarafmdan alıyorum yururken artık
Bu yaz havuz denız vs cok bulasmıs herkese. Once bende sık oluyordu fitil falan cok ıse yaramıyordu. Sarımsak yuttum her gun bıde corek otu bunlar enfeksıyonla savasıyormus. Cok sukur tekrarlamadı sonra.O kadar çok gittim ki. Bu son gittiğimden umutluyum şimdilik geçti gibi inşallah tekrarlamaz çok sinir bozucu ya. Bu yaz çok arttı dedi son gittiğim doktor. Nedense artık
Ben de kullanıyorum. Geçenlerde 2 ay kadar bıraktım ama tekrar başladım. 3 paket çok ama ya ben bir paketi 2 3 günde falan bitiriyorum.2den 3 e cıkardım nasıl olduysa komple bırakmak istiyorum
Ya burda bırakma merkezı var her gıttıgımde ilaç yok sonra gel dıye gonderıyorlar3 mu paketÇok fazla ama ya canına yazık Ben gunde 4-5 tane içiyordum çok önceden. Bıraktım sonra ama senin birden bırakman zor olabilir. Tedavi denedin mi hiç?
Keske o kadara barı dusursemBen de kullanıyorum. Geçenlerde 2 ay kadar bıraktım ama tekrar başladım. 3 paket çok ama ya ben bir paketi 2 3 günde falan bitiriyorum.
Fitil antibiyotik flora düzenleyici şampuan krem hepsini kullandim aslında ama bu kadar sık tekrar etmesinin sebebi eşime de geçmiş bendenVajina flora düzenleyici fitiller var. İçerisinde canlı iyi bakteriler oluyor. Bulabilirseniz onlar çok işe yarıyor.
Sarımsak bende deneyeyim çok sağol canım. Evet bu sene tatil boyunca havuzdan çıkmadım bide üzerine tampon kullandimBu yaz havuz denız vs cok bulasmıs herkese. Once bende sık oluyordu fitil falan cok ıse yaramıyordu. Sarımsak yuttum her gun bıde corek otu bunlar enfeksıyonla savasıyormus. Cok sukur tekrarlamadı sonra.
Eşli tedavi iyi olmuş. Çünkü dediğiniz gibi öbür türlü bir döngüye giriyor insan ve yaşam kalitesini aşırı düşürüyor bu durum. Umarım kısa sürede çözülürFitil antibiyotik flora düzenleyici şampuan krem hepsini kullandim aslında ama bu kadar sık tekrar etmesinin sebebi eşime de geçmiş bendençünkü tam tedavi oluyorum geçiyor ilişki sonrasında tekrar başlıyor gibi bir döngü içindeydik doktora böyle söyleyince esim içinde bişey verdi. Bununla gecicek gibi duruyor Erkeklerde kasınma yanma vs belirti olmaz ama onlarda geçirir dedi doktorum.
Telefon numaraları vardı onları arasan belki başka merkezden şansını denersin? Kullanmayı seven biri için ne desek boş o yüzden bırakmayı ikna edici bişey diyemiyorum senin istemen gerek beyninde bitirmen gerekYa burda bırakma merkezı var her gıttıgımde ilaç yok sonra gel dıye gonderıyorlarkendı kendıme denedım 3.saatte aglamaya başlıyorum sıgara dıye.
Sarımsak dogal antibiyotik valla ya ben ara sıra yutarım ılac gibi.Sarımsak bende deneyeyim çok sağol canım. Evet bu sene tatil boyunca havuzdan çıkmadım bide üzerine tampon kullandimo da sebep oluyormuş
Ne demek kocam beni ekecek gibi yapış yakasına seni de getirsinGeldim
Yok komple iptal edecek galiba sebebini anlatırım sonraNe demek kocam beni ekecek gibi yapış yakasına seni de getirsin
Şimdi anlat bize neYok komple iptal edecek galiba sebebini anlatırım sonra