Cok kucuk evlenmıssın16 bir
19 iki
Yaşimi hesaplama
Gun verdi yahuŞimdi bakın pazartesi kesin,Çarşamba kesin,pazar kesin birde cuma ve cumartesi günleri beyim yorgun argın gelmezse
Perşembe günleri asla olmuyor
Bildim bildim ondan yumuşatarak yazdımYüreğine inecek
Mübarek gün diye miŞimdi bakın pazartesi kesin,Çarşamba kesin,pazar kesin birde cuma ve cumartesi günleri beyim yorgun argın gelmezse
Perşembe günleri asla olmuyor
Nedennnnn
Regl haftasını sayma ortalama haftada 2 çıkıyorGun verdi yahu
Cuma sabah erken cikiyo dua al çık bir gün tatil olsun dediMübarek gün diye mi
Zaten bence birbirini tanıdıkça daha keyifli bir hal alıyor cinsellikBildim bildim ondan yumuşatarak yazdımBiz 10 yıldır beraberiz 9 yıllık evliyiz ama şu var ki zaman gectikce bence daha güzelleşiyor cinsellik bizim öncesinde de gayet aktiftik ama son yıllar bence en güzel yillarini yasiyoruz
Hastayız yahu napalim yani o kadarçik olsunNedennnnn
ReglNedennnnn
Bak ben ilk 2-3 yıl birde bu yıl en güzel yılları diyorum.Bildim bildim ondan yumuşatarak yazdımBiz 10 yıldır beraberiz 9 yıllık evliyiz ama şu var ki zaman gectikce bence daha güzelleşiyor cinsellik bizim öncesinde de gayet aktiftik ama son yıllar bence en güzel yillarini yasiyoruz
Tamm cok ıyı harıkaa ısteRegl haftasını sayma ortalama haftada 2 çıkıyor
30 lu yaşlar Nirvana bence. Ne istediğini biliyorsun. Açık açık ifade edebiliyorsun falanBak ben ilk 2-3 yıl birde bu yıl en güzel yılları diyorum.
Ortaları sayma genelde öyle heralde
Sana sevüşmeler yakışırValla ben daha gencim en az 20 yılım daha var sevişirim yani
He tabi canım o ayrı :) olsun onunda bitişi guzel oluyor o kadar günün üstüneHastayız yahu napalim yani o kadarçik olsun
Ben bugün bitti sanıp heyecanlandım ama yanlış alarmHe tabi canım o ayrı :) olsun onunda bitişi guzel oluyor o kadar günün üstüne
Biz başlamasına saatler kala aman yetiselim diyoruzHe tabi canım o ayrı :) olsun onunda bitişi guzel oluyor o kadar günün üstüne