- 23 Ocak 2021
- 2.337
- 10.841
Selam🖐Selam kızlar
İhtiyacı var desen çarpılırsın zatenEvet bende sevmıyorum o kadını ürün ne ıse yarıyomus . Libido yukseltıcıyse cemosun ıhtıyacı yok
SelamSelam kızlar
Bana kalsa 4-5 de adamın kapasitesi ancakUlen su lıbıdoyla haftada ıkı mı pugh sıze
İlk defa kk da bir kocaya üzüldümBana kalsa 4-5 de adamın kapasitesi ancak
Gerçi hakkını yemiyeyim bu yaz baya baya arttırdı enerjiiiiii geldi heral
Bu sene bizde bı azalma oldu ama en az 2 iyi değil mi ya yoksa ben bu adamı boğazlarmİlk defa kk da bir kocaya üzüldüm
Sana yetişmeye çalışmıştırBana kalsa 4-5 de adamın kapasitesi ancak
Gerçi hakkını yemiyeyim bu yaz baya baya arttırdı enerjiiiiii geldi heral
Kız bulmuşsun da bunamaBu sene bizde bı azalma oldu ama en az 2 iyi değil mi ya yoksa ben bu adamı boğazlarm
Yav o iyilik sıze bağlı herkesin isteği farklı. Kımı haftada bır yeterlı der kımi 4 kımı 2Bu sene bizde bı azalma oldu ama en az 2 iyi değil mi ya yoksa ben bu adamı boğazlarm
Bebişim biz 13 senedir sevişiyoruzSana yetişmeye çalışmıştırşu halımde bızde bıle 4-5
Yahu kızım haftada en az 2 demişim psikolojimi bozmaYav o iyilik sıze bağlı herkesin isteği farklı. Kımı haftada bır yeterlı der kımi 4 kımı 2
Aşkım biz de toplamda 9 senedir sevişiyoruz, 7 senelik evliyizBebişim biz 13 senedir sevişiyoruz
Yine biz fazla olduk bize göre iyiAşkım biz de toplamda 9 senedir sevişiyoruz, 7 senelik evliyiz
Af buyur ama 2 az değil mi CemosBu sene bizde bı azalma oldu ama en az 2 iyi değil mi ya yoksa ben bu adamı boğazlarm
En az diyorum ya siz niye anlamiyosunuzAf buyur ama 2 az değil mi Cemosen azından 3 olaydı.
Bebişim biz 13 senedir sevişiyoruz
Yüreğine inecekAf buyur ama 2 az değil mi Cemosen azından 3 olaydı.
16 birayhh catlycam
Bızde 6bu arada len 30 baslarındayım dedın ıkıncı evlılıgım dedın ılkın kac yasında evlendın ıkıncı kac yasinda beynimi yaktın
Çok zor olacak aşkım16 bir
19 iki
Yaşimi hesaplama
Ya ıyı değilmi dedın ya ona dıyom ıste anladım ben En Az 2Yahu kızım haftada en az 2 demişim psikolojimi bozma
En az 2