- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
Aynen öyleydim. Sürekli kaş göz yapıyordum adamaneye aşerdiniz? sevişmeye hahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyleydim. Sürekli kaş göz yapıyordum adamaneye aşerdiniz? sevişmeye hahahah
Bende öyleydim sonra 2-3 sene baya seks falan unuttum ben istemedim sonra yine normale döndümAynen öyleydim. Sürekli kaş göz yapıyordum adama
Ask olsun hem ben tedavı yuzunden kılo aldım bilmion mu ustelıık verdım bayaaa ozume dönüyorum az kaldı ama lıbıdo accık cok azcıkOnda libido olsa oooo azıcık zayıflardı
Hep kaçırıyorum böyle şeyleri yaaaDün gece herkes uyumuş durumlara biri geldi
Aracıyla koca bulmak istiyorum yazdı bende cevap verdim bozuldu sildi
Ben de boğazımi tutamadım verdiğimi geri aldımAsk olsun hem ben tedavı yuzunden kılo aldım bilmion mu ustelıık verdım bayaaa ozume dönüyorum az kaldı ama lıbıdo accık cok azcık
Ev le ne cemDün gece herkes uyumuş durumlara biri geldi
Aracıyla koca bulmak istiyorum yazdı bende cevap verdim bozuldu sildi
Burada herkes koca ariyo sıraya gir dedimEv le ne cem
Ne var kız baktım pek sıradısı bısey yokDurumlara gelin hemen
Demek libido çözmuyormus olayıBen de boğazımi tutamadım verdiğimi geri aldım
Hürrem afro yağıNe var kız baktım pek sıradısı bısey yok
Ne ki oHürrem afro yağı
Kalori yaktiriuoDemek libido çözmuyormus olayı
E sende yaktırmıyorsa kımse yakamazKalori yaktiriuo
Şu Esra ezmecinin ürünüymüş. O kadın çok saçma değil mi yaNe ki o
Kız yok o kadar değil hafta da en az 2 kez işte yani normal öyle hergece olsa ooooE sende yaktırmıyorsa kımse yakamaz
Evet bende sevmıyorum o kadını ürün ne ıse yarıyomus . Libido yukseltıcıyse cemosun ıhtıyacı yokŞu Esra ezmecinin ürünüymüş. O kadın çok saçma değil mi ya
Ulen su lıbıdoyla haftada ıkı mı pugh sızeKız yok o kadar değil hafta da en az 2 kez işte yani normal öyle hergece olsa oooo