Yorumları da okuharika bir şey yapmışsın çünkü para senin ev senin neticede kocana ne
ulen bari almadan çıtlatsaydın alacak gibiyim, beğendiğim şeyler var falan deseydinmeblağ ne, söyle ona göre bişe dicem
kötüymüş yaa... keşke yapmasalarmış.Valla hâlâ mahkemeleri varmış ama başkasıyla nikahlı.
Yaa aslında baya karışık bunlar yakında mugeye çıkar dedim ben hatta
Kızdaki hıza bak 20 yaşında 2. Kocaya kaçmış te Allahım yaKüçük kasabada yaşıyorlar akrabalar dışında kimse evli olduğunu bilmiyor zaten kız aşırı küçük duruyor ben 18 yaşında dedim ama 20-22 yaşındaymış.
3Kızdaki hıza bak 20 yaşında 2. Kocaya kaçmış te Allahım ya
Aşko pahalı değil bu arada. Bence baya uyguna almışsın.Yorumları da oku
Yahu Eskişehir'de ucuz ucuz en pahalı buAşko pahalı değil bu arada. Bence baya uyguna almışsın.
Whaaaaaaaattttt???
Doğrudur aşkım. Piyasayı pek bilmiyorum.Yahu Eskişehir'de ucuz ucuz en pahalı bu
Şimdi bakın baştan anlaticam anlayın da dedikodusunu yapalım bari böyle olmuyoWhaaaaaaaattttt???
ayol BEDAVA ! bildiğin bedava... harika bi alışveriş olmuş. müjde verir gibi söyle. aşkım harika bi kampanya yakaladım de bunlardan sıkılmıştım çok da denk geldi aldım de ama aşırı aşırısı mutlu söyle ki hem fiyat gözüne daha az gelir hem senin mutlu olmana bişe diyemez.Yorumları da oku
Hadi anlatŞimdi bakın baştan anlaticam anlayın da dedikodusunu yapalım bari böyle olmuyo
anlat kız anlatttt ıncığını cıncığınıŞimdi bakın baştan anlaticam anlayın da dedikodusunu yapalım bari böyle olmuyo
gelin az cingöz değilmiş yamamış kendini sizin kayına da neyssssse. hayırrrrlısı...Şimdi bu kayın alkolik yer içer gezer cirkinde bişey.
Bunun teyzesi var bursa da gelip giderken bu teyze bu kızı kaynina ayarlıyor.
Kız evli ama başkasıyla.
O adamdan kaçmış Bursa'ya bu adama gelmiş.
Bizim kayın bu kızı kaçırıyor.
Tabii karşı adam baya kavga ediyor küfürler falan.
Ama o adam için diyorlar ki bu kızı para karşılığı başkalarına götürüyor kadını kullanıyor yani iyi bi adam değil.
Neyse kız bununla kaçıp geliyor bir ay sonra kız hamile kalıyor.
Sonra düğün yapılıyor bende gittim ramazan bayraminda.
Heh kavga çıkacak diye bekledik yok.
Gelin tarafından sadece annesi vardi zaten.
Bunlaı tanıştıran teyze de gelmedi çünkü kabak onun başına patladı.
Yaa bir metre ancak boyu var cir cir konusuyo herkesi parmağında oynatıyo.gelin az cingöz değilmiş yamamış kendini sizin kayına da neyssssse. hayırrrrlısı...
Ay kabul etmesin kardeşin ya.Ben bu kızı hiç sevmedim sürekli benim kardeşime geliyor hep oturuyor sigara ciiyor asla bir bardak su alıp vermiyor.
Biz yemek yiyoruz kalk kız dedim sende şunu götür mutfağa falan zorla hareket ettirdim.
Hergun geliyor akşam gidiyor sinir oldum.
Annesi ayrı manyak zaten onunla hiç konuşmadım.
En son kurban bayramında gittim baya geldi yine ama biraz daha sicakkanliydi.
Ay ona sevindim ben.İşte bizde kurbandan beri kardeşimle konuşmuyordul baya küstük bugün mobilya yüzünden barıştık agzhdhdhdh