- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.745
Dedikodu var dediler geldikNabüonuz ne var burda
Kız senin de nick ateş ediyoda kimse tanimiyo ya
hadi yapalımmmmmCanı sıkılan, geyik ve dedikodu benim işim diyen, polemik yaratmayacak hanımlar gelin iki lafın belini kıralım ayolTavuk_suyu_ @Khomyuk
KIZLARCanı sıkılan, geyik ve dedikodu benim işim diyen, polemik yaratmayacak hanımlar gelin iki lafın belini kıralım ayolTavuk_suyu_ @Khomyuk
KIZLAR BEN YENİYİM BENİDE DEDİKODUNUZA DAHİL EDİNNNN FENA DEDİKOSU BULURUM SİZECanı sıkılan, geyik ve dedikodu benim işim diyen, polemik yaratmayacak hanımlar gelin iki lafın belini kıralım ayolTavuk_suyu_ @Khomyuk
Büyük harfle yazmak yasakKIZLAR KIZLAR BEN YENİYİM BENİDE DEDİKODUNUZA DAHİL EDİNNNN FENA DEDİKOSU BULURUM SİZE
HoşgeldinKIZLAR KIZLAR BEN YENİYİM BENİDE DEDİKODUNUZA DAHİL EDİNNNN FENA DEDİKOSU BULURUM SİZE
Tünaydınn efenimm tünaydınnn
Dedikodu da yasakKIZLAR KIZLAR BEN YENİYİM BENİDE DEDİKODUNUZA DAHİL EDİNNNN FENA DEDİKOSU BULURUM SİZE
Hala söylemedin mi senGelin azıcık bana gaz verin destek olun ben size öyle mi yaptım
Hani diyorlarla alışveriş yapınca bı rahatlama geliyo diye heh bana kaşıntı geldi basım ağrıdı ya çok zormuş avxbxbxbhc