Geyik ve dedikodu aşerenler come in💋

Ya şakası bir yana ciddi midesizlik ya. Eğer kocası zorla kötü işer yaptırıyorsa evliyken kaçmak yerine, boşansaydı öyle ne halt esiyorsa etseydi.

Ya şakası bir yana ciddi midesizlik ya. Eğer kocası zorla kötü işer yaptırıyorsa evliyken kaçmak yerine, boşansaydı öyle ne halt esiyorsa etseydi.
Ya bana kardeşim heyecanlı heyacanli anlattı ben unuttum bile.
Tesadüf bayramda oraya gittim düğünü var tanışmış oldum.
Büyük konuşmayayim da tamam kaçar anama giderim bosarim sonra ne yapacaksam yaparım yani.

len öyle bişey yoktur. bu kızdan bi cacık olmaz. yalan söylemiş bildiğin. tiksindim resmen kızdan.
Yaa kocası öyle kötü şeyler yapiyomu bilmiyorum ama herkes doğru dedi
Bu kız size olmaz demişler ama kayni dinlememis zaten adam evlenemiyodu bu kız gelince sevindi heralde

Ben patatesin dediği gibi kocası konusunda da salladığını düşünüyorum millete iyi görünmek için. Yani madem öyle git boşan ananın evinde otur. 20 yaşında haldır haldır kocadan kocaya kaçmak yerine.

İşte ben uzak olduğum için bilmiyorum ama kızı herkes biliyormuş bu kız iyi değil diye uyarmislar.
Ya kızın annesi dışında kimse yoktu kızı da silmişler sanki.

Yaa kocası öyle kötü şeyler yapiyomu bilmiyorum ama herkes doğru dedi
Bu kız size olmaz demişler ama kayni dinlememis zaten adam evlenemiyodu bu kız gelince sevindi heralde
satılan ve başkalarıyla olan bir kızın 1 ay içinde başkasından hamile kalmış olması size de garip gelmiyor mu? bana garip geliyor travmatik bir olay yaşıyorsun soonra bi bakmışsın hamiş. hem de burda aylarca hamile kalmaya çalışan kadınları okuyoruz. ne bileyim ne ! büyük konuşmak istemiiiiiiym

Bunlar zaten kaçmadan da işi pisirmisler
Bu kaçıyor tam zamanını bilmiyorum hamile dedi kardeşim ben dedim kesin kaynından değildir.
Kaçtığı tarihten sonra haftası tutuyormuş bebeğin kardeşim kendi doktoruna yonlermis ne bileyim ya benim için almazdı olmaz yani.

Alacak gibi değil ki. Bir de dediği gibi kocası üzerinden para kazanıyorsa daha da şaibeli bir hal alıyor.

Alacak gibi değil ki. Bir de dediği gibi kocası üzerinden para kazanıyorsa daha da şaibeli bir hal alıyor.
Belki sonradan bozulur bisy olur DNA testi isterler.
Şimdi daha bir sene olmadı cicim ayları gibi ama eninde sonunda patlar bu iş ben kardeşime uzak dur dedim ne olur olmaz

kayından mıdır bilemem ama bana çokk da kayından gibi de gelmiyor o iş. tanışmışlar yatmışlar hamile kalmış. ne denk gelişşş behh. maşallahmış yani

Ay evet evet. Evine falan kabul etmesin ya ne münasebet.
Ya şimdi bisey olsa eltisi oldu artık herkes öyle biliyo evine sürekli gelmesin dedim.
Zaten çocuğu oldu ya gelmiyormus biraz uzak oturuyor.
Eniştem terstir kovar zaten.
Yazık kıza da üzüldüm ya çok küçük bilmiyorum belki yaşı da yalandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…