Şimdi doğum yapmış heralde kabul etmez.Ay kabul etmesin kardeşin ya.
Biz senede 2-3 küseriz bişey olmazAy ona sevindim ben.
Çünkü kardeş olmak bunu gerektirirBiz senede 2-3 küseriz bişey olmaz
len öyle bişey yoktur. bu kızdan bi cacık olmaz. yalan söylemiş bildiğin. tiksindim resmen kızdan.Ya şakası bir yana ciddi midesizlik ya. Eğer kocası zorla kötü işer yaptırıyorsa evliyken kaçmak yerine, boşansaydı öyle ne halt esiyorsa etseydi.
Hayır kaynı da midesizimi. Başka kadın mı kalmamış be.Ya şakası bir yana ciddi midesizlik ya. Eğer kocası zorla kötü işer yaptırıyorsa evliyken kaçmak yerine, boşansaydı öyle ne halt esiyorsa etseydi.
Ya bana kardeşim heyecanlı heyacanli anlattı ben unuttum bile.Ya şakası bir yana ciddi midesizlik ya. Eğer kocası zorla kötü işer yaptırıyorsa evliyken kaçmak yerine, boşansaydı öyle ne halt esiyorsa etseydi.
Yaa kocası öyle kötü şeyler yapiyomu bilmiyorum ama herkes doğru dedilen öyle bişey yoktur. bu kızdan bi cacık olmaz. yalan söylemiş bildiğin. tiksindim resmen kızdan.
Ben patatesin dediği gibi kocası konusunda da salladığını düşünüyorum millete iyi görünmek için. Yani madem öyle git boşan ananın evinde otur. 20 yaşında haldır haldır kocadan kocaya kaçmak yerine.Ya bana kardeşim heyecanlı heyacanli anlattı ben unuttum bile.
Tesadüf bayramda oraya gittim düğünü var tanışmış oldum.
Büyük konuşmayayim da tamam kaçar anama giderim bosarim sonra ne yapacaksam yaparım yani.
Nasıl yokluktaysa adamYaa kocası öyle kötü şeyler yapiyomu bilmiyorum ama herkes doğru dedi
Bu kız size olmaz demişler ama kayni dinlememis zaten adam evlenemiyodu bu kız gelince sevindi heralde
İşte ben uzak olduğum için bilmiyorum ama kızı herkes biliyormuş bu kız iyi değil diye uyarmislar.Ben patatesin dediği gibi kocası konusunda da sakladığını düşünüyorum millete iyi görünmek için. Yani madem öyle git boşan ananın evinde otur. 20 yaşında haldır haldır kocadan kocaya kaçmak yerine.
Ben eşime fotolarını gösterdim bunlar zaten evlenemezdi dediNasıl yokluktaysa adam
satılan ve başkalarıyla olan bir kızın 1 ay içinde başkasından hamile kalmış olması size de garip gelmiyor mu? bana garip geliyor travmatik bir olay yaşıyorsun soonra bi bakmışsın hamiş. hem de burda aylarca hamile kalmaya çalışan kadınları okuyoruz. ne bileyim ne ! büyük konuşmak istemiiiiiiymYaa kocası öyle kötü şeyler yapiyomu bilmiyorum ama herkes doğru dedi
Bu kız size olmaz demişler ama kayni dinlememis zaten adam evlenemiyodu bu kız gelince sevindi heralde
Çirkinlik de zor beBen eşime fotolarını gösterdim bunlar zaten evlenemezdi dedi
Bunlar zaten kaçmadan da işi pisirmislersatılan ve başkalarıyla olan bir kızın 1 ay içinde başkasından hamile kalmış olması size de garip gelmiyor mu? bana garip geliyor travmatik bir olay yaşıyorsun soonra bi bakmışsın hamiş. hem de burda aylarca hamile kalmaya çalışan kadınları okuyoruz. ne bileyim ne ! büyük konuşmak istemiiiiiiym
Alacak gibi değil ki. Bir de dediği gibi kocası üzerinden para kazanıyorsa daha da şaibeli bir hal alıyor.Bunlar zaten kaçmadan da işi pisirmisler
Bu kaçıyor tam zamanını bilmiyorum hamile dedi kardeşim ben dedim kesin kaynından değildir.
Kaçtığı tarihten sonra haftası tutuyormuş bebeğin kardeşim kendi doktoruna yonlermis ne bileyim ya benim için almazdı olmaz yani.
Belki sonradan bozulur bisy olur DNA testi isterler.Alacak gibi değil ki. Bir de dediği gibi kocası üzerinden para kazanıyorsa daha da şaibeli bir hal alıyor.
kayından mıdır bilemem ama bana çokk da kayından gibi de gelmiyor o iş. tanışmışlar yatmışlar hamile kalmış. ne denk gelişşş behh. maşallahmış yaniBunlar zaten kaçmadan da işi pisirmisler
Bu kaçıyor tam zamanını bilmiyorum hamile dedi kardeşim ben dedim kesin kaynından değildir.
Kaçtığı tarihten sonra haftası tutuyormuş bebeğin kardeşim kendi doktoruna yonlermis ne bileyim ya benim için almazdı olmaz yani.
Ay evet evet. Evine falan kabul etmesin ya ne münasebet.Belki sonradan bozulur bisy olur DNA testi isterler.
Şimdi daha bir sene olmadı cicim ayları gibi ama eninde sonunda patlar bu iş ben kardeşime uzak dur dedim ne olur olmaz
Ya şimdi bisey olsa eltisi oldu artık herkes öyle biliyo evine sürekli gelmesin dedim.Ay evet evet. Evine falan kabul etmesin ya ne münasebet.