Yavaş yavaş soyluyorumHala söylemedin mi sen
Bence bir anda söyle ve hemen öpmeye başla konuşmasına fırsat vermedenYavaş yavaş soyluyorum
Tam cemoşluk hareketlerBence bir anda söyle ve hemen öpmeye başla konuşmasına fırsat vermeden
Tatildeyiz dedim yaaa bir işe yaramaz o önceki alışverişte de regl olmuştum ya hep dek geliyoBence bir anda söyle ve hemen öpmeye başla konuşmasına fırsat vermeden
O zaman regl bitene kadar bişey demeTatildeyiz dedim yaaa bir işe yaramaz o önceki alışverişte de regl olmuştum ya hep dek geliyo
Benimde de aklıma geldi yatakta sesini cikartamazO zaman regl bitene kadar bişey deme
Eee aklın yolu birBenimde de aklıma geldi yatakta sesini cikartamaz
Regl olmadan dükkana giderdim koşa koşa agshxhhzhdhdEee aklın yolu birİlk aklına gelen bu olmalıydı cemoş
Düğünde bişey olmadı kıs kavga da çıkmadı zaten
Kimin düğünü ayol bana da anlatınDüğünde bişey olmadı kıs kavga da çıkmadı zaten
O düğünü olan kadın doğurmuş agzgzhhxhx
Benim kardeşimin kayni kız kaçırmış ama kız evliKimin düğünü ayol bana da anlatın
noldu kiii ben konuya hakim değilim hiçYavaş yavaş soyluyorum
Gir benim profile gel sonra bana destek olnoldu kiii ben konuya hakim değilim hiç
nasıl yaa resmi olarak başkasıyla evliyken düğün mü yapıldı?Benim kardeşimin kayni kız kaçırmış ama kız evli
Bir de düğün yaptılar biz kesin kavga çıkar dedik ama baya Şıkıdım Şıkıdım oynadık
Aaaa ailesi falan nasıl karşıladı durumu şoookkk.Benim kardeşimin kayni kız kaçırmış ama kız evli
Bir de düğün yaptılar biz kesin kavga çıkar dedik ama baya Şıkıdım Şıkıdım oynadık
Valla hâlâ mahkemeleri varmış ama başkasıyla nikahlı.nasıl yaa resmi olarak başkasıyla evliyken düğün mü yapıldı?
Küçük kasabada yaşıyorlar akrabalar dışında kimse evli olduğunu bilmiyor zaten kız aşırı küçük duruyor ben 18 yaşında dedim ama 20-22 yaşındaymış.Aaaa ailesi falan nasıl karşıladı durumu şoookkk.
harika bir şey yapmışsın çünkü para senin ev senin neticede kocana neGir benim profile gel sonra bana destek ol