- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.881
Ben gözel garıyammmmcıkssss.maskesiz çıkmam abiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gözel garıyammmmcıkssss.maskesiz çıkmam abiiiii
Aa beni şaşırtıyorsuncıkssss.maskesiz çıkmam abiiiii
Allah razı olsun..kendi kendime bakacam çocuğa Kimim kimsem yok çünküVar 15 yaşında...
La Casa de Papelin profesörü diyor hocalari okulda lakabi. Cok benziyor ona...
Saglicakla kucaginiza alin yavrunuzu. Elimden geldigince yardimci olurum.ilk uc ayini anlamayacaksın bile canim. Sonrasi biraz biraz yardimci olacagiz biz neyiz burda kardesiz ablayiz canız...
altı üstü maskeli bir resim attım sana.sanki bikinili boy boy yollamışım gibi nesine şaşırıyorsun anlamadım ayollAa beni şaşırtıyorsun
görmeden inanmammmBen gözel garıyammmm
Bikinili fotolar atmadın gibi mi yapıyoruz şimdi?altı üstü maskeli bir resim attım sana.sanki bikinili boy boy yollamışım gibi nesine şaşırıyorsun anlamadım ayoll
Benimde yoktu. En guzeli karisanin katişanin olmazAllah razı olsun..kendi kendime bakacam çocuğa Kimim kimsem yok çünkü
evet çaktırmaaaaaBikinili fotolar atmadın gibi mi yapıyoruz şimdi?
Kayınvalidem var bi inşallah karışmaz çocuğumaBenimde yoktu. En guzeli karisanin katişanin olmaz
katip gördü ama ben görmedim ha.öyle olsunnnKatibin Ruhu gördü beni vallahi yalanim varsa çok çok çok gözel garı olayım
Insallah canim temennim olsun benimdeKayınvalidem var bi inşallah karışmaz çocuğuma
Bikinili mikinili puantiyelikatip gördü ama ben görmedim ha.öyle olsunnn
3 aylık bebeğe kelle paça çorbası içirdi... Annesinden gizli saklı...Insallah canim temennim olsun benimde
iyi geceler.termik santral yanıyor içim yanıyor dilime neler geliyor da sırf unutmaya çalışmak için buraya yazıyorum bu gece.konuşmak yasak malummTamam tamam
Hadi behlül kaçar
Bende aynı... Milas kıyıkışlacık köyünde ikamat etmiştim orasıda yanıyor komşularla konuştuk köyün girişi yanıyoriyi geceler.termik santral yanıyor içim yanıyor dilime neler geliyor da sırf unutmaya çalışmak için buraya yazıyorum bu gece.konuşmak yasak malumm
Güllük'te uzun zaman kaldım. Duyunca cok üzüldüm. Kalbim buguz ediyor buna sebep olanlaraBende aynı... Milas kıyıkışlacık köyünde ikamat etmiştim orasıda yanıyor komşularla konuştuk köyün girişi yanıyor
bugün anıtkabirin yakını da yandı cayır cayır.tam yakınındaydık .allahtan anıtkabire sıçramadan söndürüldüBende aynı... Milas kıyıkışlacık köyünde ikamat etmiştim orasıda yanıyor komşularla konuştuk köyün girişi yanıyor