- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.621
Ozaman elbise diz üstü ve belden kemerjean le yanarım hava 40 derece.tuniğim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman elbise diz üstü ve belden kemerjean le yanarım hava 40 derece.tuniğim yok
Abowww bu dünden razıOlur büyük bir zevkle
Sen acik adres bilem veriyonBen meydanlarda geziyorum ozaman... Görmeyen çok azdır
Ben görmedimBen meydanlarda geziyorum ozaman... Görmeyen çok azdır
RazıyımAbowww bu dünden razı
EvetSen acik adres bilem veriyon
kemerim de yok ayoll kolsuz uzun bir elbisem var onu mu giysem ki?ayy sanki ilk kez flörtümle buluşacağım tövbe tövbe.sabah dolaptan bir şey çeker alır giyerimmOzaman elbise diz üstü ve belden kemer
Gösteririm sıkıntı yokBen görmedim
resim atmadı ama.çok ketumm çokkkkkkSen acik adres bilem veriyon
Ooooo hemen satış demek. Bankaci mi öğretti. Bankacılığı nerdesin gel dövecem seni aramızı bozdun.Aybush bacım ben sana gösteririm boşver bu devlet sırrı kadınları
Aman Enişte seni beğenmiş evlenmiş üstüne çocuk yapmış Dert edinme giyimi kuşamı sen kocanın assolistisin zatenkemerim de yok ayoll kolsuz uzun bir elbisem var onu mu giysem ki?ayy sanki ilk kez flörtümle buluşacağım tövbe tövbe.sabah dolaptan bir şey çeker alır giyerimm
O yok bu yok git ne bulursan onu giy ozaman . Sanki giysi mağazası var da bize soruyor ne giysem diye . Gucci ayakkabın varsa altına da o nu giy - yokkemerim de yok ayoll kolsuz uzun bir elbisem var onu mu giysem ki?ayy sanki ilk kez flörtümle buluşacağım tövbe tövbe.sabah dolaptan bir şey çeker alır giyerimm
hacı beni tonla üye gördü.seni unutmuş muyum aaaaaaaaAybush bacım ben sana gösteririm boşver bu devlet sırrı kadınları
Bende sana gösteririm şekerimAybush bacım ben sana gösteririm boşver bu devlet sırrı kadınları
Siz gösterin birbirinize bizde birbirimize gösteririz , ne o kıskandın mı ?Ooooo hemen satış demek. Bankaci mi öğretti. Bankacılığı nerdesin gel dövecem seni aramızı bozdun.
heeee ondan evde adım şişko patates dombili dostikAman Enişte seni beğenmiş evlenmiş üstüne çocuk yapmış Dert edinme giyimi kuşamı sen kocanın assolistisin zaten
çıplak resim atacaklar bunlar a dostlarrrrrBende sana gösteririm şekerim
Bide dünür diyon . Herkese var ama bana yokhacı beni tonla üye gördü.seni unutmuş muyum aaaaaaaa
Özele gel kanka . Türkün Türkten başka dostu yokBende sana gösteririm şekerim