- 10 Ağustos 2020
- 5.376
- 26.949
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Ay onu hatıalmıyorum, yoktum buralarda hiçBu sitedeki en başarılı fake zeynepti
Günlerce oyalamıştı bizi
Hey gidi
Şimdikiler çok çömez
send e gene üvey müvey varmış.ben de o da yokk.şu bdv de açamadım bir kayınvalide konusu yanarım yanarım ona yanarımm
Benimki de çok iyi birisend e gene üvey müvey varmış.ben de o da yokk.şu bdv de açamadım bir kayınvalide konusu yanarım yanarım ona yanarımm
Epic failBen açmak istedim küsmeden önce ama eşimin ailesi ile ilgili dedikodu yapmak istemedim.
Zaten nişanda kv beni onun taklidini yaparken yakaladı
Dikiş tutmadı ilişkimiz sonradan
Maşallah maşallah nasil dikiş tutsun sonradanBen açmak istedim küsmeden önce ama eşimin ailesi ile ilgili dedikodu yapmak istemedim.
Zaten nişanda kv beni onun taklidini yaparken yakaladı
Dikiş tutmadı ilişkimiz sonradan
Ay onu hatıalmıyorum, yoktum buralarda hiç
Tam adı ne ki
seni kim unutur.bugün rastlaşmadık ya ondan.konu yeni açıldı zaten
Aklına ilk gelen yerden devam etDedikodular çok hızlı dönüyor ben yazana kadar odak değişiyor, yetişemiyorum aman yareppiim
At valla ben okumak istiyorumKv bizimle yaşamak istiyor gibi bir başlığı vardı
Kv sonradan ölüyordu
Eşi kafayı sıyırıp evde koltuk falan yakıyordu
Zeynep sonra boşandı
Boşanma kısmının tarihini ayarlayamayınca yakalanmıştı
Link atarım istersen
Epic fail
Ben ona hiç inanmamıştım ama cidden başarılıydı uzun zaman sürdürmüştü o hikayeyi. Boşanma mevzuuydu değil mi kocası kanepeyi falan yakmıştıBu sitedeki en başarılı fake zeynepti
Günlerce oyalamıştı bizi
Hey gidi
Şimdikiler çok çömez
Ahahahaha link pleaseee çok merak ettimKv bizimle yaşamak istiyor gibi bir başlığı vardı
Kv sonradan ölüyordu
Eşi kafayı sıyırıp evde koltuk falan yakıyordu
Zeynep sonra boşandı
Boşanma kısmının tarihini ayarlayamayınca yakalanmıştı
Link atarım istersen
Aklına ilk gelen yerden devam et
Nagpiyoruz parmaklarımizi hizli kullanmayi öğreniyoruzDedikodular çok hızlı dönüyor ben yazana kadar odak değişiyor, yetişemiyorum aman yareppiim
Kayınvalide dürbünlerini takmıştır oHe yaa
Arabaya binerken sarı saçlarını savurmasını taklit etmiştim ama gece karanlığında taa arabanın camından görmüş
At valla ben okumak istiyorum
Daha güzel bi soruYaban elma niye gitti, ben onun tarzını seviyordumBilen var mı
Ahahahaha link pleaseee çok merak ettim