- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Kenardan öyle olduğu kadarOnu nasıl kaçırdım ben jajsjshdh
Donunu çıkarmayıp napıyomuş, aklıma kötü kötü şeyler geldi Allahım sen koru
Aa ondan mı göremedim dahaOrallı konuyu diyorsun +18e aldılar onu, o benim de favorim
Geç kaldın kurtarmıyor
İçinden şu enayilere biraz kültür öğrettim demiş bile olabilir kajdjsjf.Allah bilir neresiyle güldü bize yazarken
Kocasının donlarına kriminal vaka muamelesi yapıyordu aynı zamanda. Pembegül.Ta kendisi. Evde kadın saçı bulmuştu yumak olarak, camdan uçmuştur demiştik , camdan gelse sadece saç mı olur demişti bunu aşamıyorumkadını kafasıyla birlikte bekliyordu galiba.
Bir de dut yemeye giden vardı ya aynı kişi miydi acaba
+18 lere hiç takılmadım.oralar beni bozar anacığımmm
Yeni evlenen ve kocası geceleri biberonla süt içen bir kızcağız vardı, oldukça eski bir konu. Bilmem onu bilir misin? Ben KK da doğduğum için saçma pek çok detayı hatırlayabiliyorumO değil de aklıma gelen gelmeyen herkesi saydınız sonra işsiz benim
Gerçi bu ara işsizim de o ayrı konu
Benim aklım acaba hangi bilgim yerine hollanda boşanma hukuku geldi orda kaldıİçinden şu enayilere biraz kültür öğrettim demiş bile olabilir kajdjsjf.
Ben o gunden sonra dutlu atasözü paylasmadim.duttan tiksindirmişti yeminlen
aa o eltiyi hatırladım da kocası biberonla süt içen o şanslı kadını hatırlayamadımYeni evlenen ve kocası geceleri biberonla süt içen bir kızcağız vardı, oldukça eski bir konu. Bilmem onu bilir misin? Ben KK da doğduğum için saçma pek çok detayı hatırlayabiliyorum
Bir de bir kızın eltisi, kızın düğününde gelinlik giyip taç falan takmıştı. Israr edilince de kız foto yükledi sonra ifşa oldu, ailesi falan öğrendi. Hep merak ederim o evlilik ne oldu diye.
Ay dur durYeni evlenen ve kocası geceleri biberonla süt içen bir kızcağız vardı, oldukça eski bir konu. Bilmem onu bilir misin? Ben KK da doğduğum için saçma pek çok detayı hatırlayabiliyorum
Bir de bir kızın eltisi, kızın düğününde gelinlik giyip taç falan takmıştı. Israr edilince de kız foto yükledi sonra ifşa oldu, ailesi falan öğrendi. Hep merak ederim o evlilik ne oldu diye.
Yeni evlenen ve kocası geceleri biberonla süt içen bir kızcağız vardı, oldukça eski bir konu. Bilmem onu bilir misin? Ben KK da doğduğum için saçma pek çok detayı hatırlayabiliyorum
senin için en vahşetli en komikk en entrikalı en bol dedikodulu sohbetleri yaparız ayıpsınAy hiç geyik topiğine yazmamıştım
Bu bir ilk
ben koklaya koklaya bulurum o üyeyi şimcikk.av köpeği gibi oldum bdv de takıla takıla
Hep bdv bdv azda buralara yazAy hiç geyik topiğine yazmamıştım
Bu bir ilk
Asıl bugünkü geyiklik konuda çoğunuz yoktunuz, sonra kız banlandı. Göz kanatan bir hikayesi vardı.Katibin Ruhu bilir.
Asıl bugünkü geyiklik konuda çoğunuz yoktunuz, sonra kız banlandı. Göz kanatan bir hikayesi vardı.Katibin Ruhu bilir.
Link koyamadım nedense, başlığı Kocamın Yaptıkları!!! gibi bir şey. Googleda aratınca çıkıyorBiberon diye aratsak çıkar mı acaba ben merak ettim o konuyu
Bu arada o gelinlik giyme Bursada bi adet eskiden herkes gelinliğini biçok yerde giyermiş