- 10 Ağustos 2020
- 5.376
- 26.949
-
- Konu Sahibi ceycey0406
Korkunun ecele faaaydasi yooook.Öyle diyorsan ben kaçayım
Gidince bi asır dönemiyorum
Püğğğğğğğğ hepinize
yarın çiftliğe gidecek ondan heyecanlı.çocuğun tek gördüğü hayvan sivrisinekte 2 aydırben hava çok sıcak diye uyuyamıyorum bile daha
madem gruplaşılıyor deniyor bari hakkını verip gerçekten gruplaşalımArtık bize çete diyenler haklı olurlar umarım wjjwj
Yok yok anam babam biz kimsenin aklıma gelmemişiz oyy dağlar afhjklonu ben de dedim ya
Ben bu pandemide en çok çocuklara üzülüyorum zatenyarın çiftliğe gidecek ondan heyecanlı.çocuğun tek gördüğü hayvan sivrisinekte 2 aydır
O piti piti afgjj hoş buldukNani nani bili bili hoy hoyhoşgeldin dedim
O kim be yaa hemen bakiciiimBen asıl Tivoli’nin konularını tek geçerim.
aşı karşıtlarını da çağır konuya.çip takıyorlar bizzeeeeeee ciler favorimetiket görmeyince hıh dedim yani
sdkflşsdkş
bugün hm aklım yangınlardaydı hem de tatil hazırlığı falan
bakamadım hiç
herkes iyi mi ?
Bana da şu habire hamilelik hikayesi yazan kadın sorunlu gibi gelmişti. The knack mıydı neydi, hikayesi hep evlilik dışı çocuk, çocuğu düşürme üzerinden ilerliyordu,allahım ne hastalıklı bir düşünce yaa
Ben sen de dahil birkaç kişiyi etiketlemeyi düşündüm ama birbirine gıcık olan var mı , varsa da asla bilmediğim için çünkü her şeyi en son duyduğum için etiketleyemedim ahsjajsjaYok yok anam babam biz kimsenin aklıma gelmemişiz oyy dağlar afhjkl
ya onda tam küçük yerden üniversiteye gelince cozutmuş kız havası varAa ben yazdım ona ki
Arabesk kızımız
Abla diyesim se geliyor ama kesin benden küçük
Yok yok anam babam biz kimsenin aklıma gelmemişiz oyy dağlar afhjkl
HıhhhhhhhBen sen de dahil birkaç kişiyi etiketlemeyi düşündüm ama birbirine gıcık olan var mı , varsa da asla bilmediğim için çünkü her şeyi en son duyduğum için etiketleyemedim ahsjajsja
Ben asıl Tivoli’nin konularını tek geçerim.
Bilmiyorum ben onu ya da unuttum yazıp daben asıl şeyi merak ediyorum, genç evli bi kız vardı. en son kocam beni çalıştırmıyor, siz okumuşsunuz ama kölelik yapıyorsunuz gibi bir konu açmıştı.
sonra mevzular büyüdü bu ülkeden gidin falan dedi millete
ekran görüntüsünü alıp cimere şikayet edicez, mahkemelik olacaksın dediler
kız baya kötü oldu eve mahkeme kağıdı gelir mi diye çok panikledi
banlandı sonra ama bir daha göremedim
nickini de unuttum
ona noldu acaba
şikayet edicem diyen üye çok ciddiydi çünkü
Bu guzelos oldus bakus aramizdaos biros dilos icatus edersekos banos hakos getireyusO piti piti afgjj hoş bulduk