- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.861
Bıyıklarını kim unutabilirSimdi hatırladın mı bari benim biyiklarimi nasil unutursun. Bebis nasil en son dogmuyordu bi turlu sonra dogdu ben kayboldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bıyıklarını kim unutabilirSimdi hatırladın mı bari benim biyiklarimi nasil unutursun. Bebis nasil en son dogmuyordu bi turlu sonra dogdu ben kayboldum
selam polommm.nerelerdesinnn?özlendinnnkızçeler
bal ya haklısın hakkını helal et bacımselam polommm.nerelerdesinnn?özlendinnn
Hoşgeldinbal ya haklısın hakkını helal et bacım
Ooo kimler gelmişAybush unutmus
ne hakkım var sen de kuzum.artık iş hayatın var yoğunsun.e çocuk da var.arada yazarsan o yeter bana.kendine çok iyi bakbal ya haklısın hakkını helal et bacım
hah bir sen eksiktin genççççç.Ooo kimler gelmiş
Kambersiz düğün olmazhah bir sen eksiktin genççççç.
vırt zırt nik değiştiriyorsunuz tanıyamıyorum sizleri.seni geçen sen söyledin de tanıdım.ama bak tonla sevmeyenim var ama inadına aynı nikleyimmmKambersiz düğün olmaz
son kk bükücü yap sen nikinivırt zırt nik değiştiriyorsunuz tanıyamıyorum sizleri.seni geçen sen söyledin de tanıdım.ama bak tonla sevmeyenim var ama inadına aynı nikleyimmm
9 aylık oldu zilli peşinde koşturuyor o yüzden kafam çok dağınık canımSimdi hatırladın mı bari benim biyiklarimi nasil unutursun. Bebis nasil en son dogmuyordu bi turlu sonra dogdu ben kayboldum
Oyyy Allah razı olsun bacım. baya yogunlastımne hakkım var sen de kuzum.artık iş hayatın var yoğunsun.e çocuk da var.arada yazarsan o yeter bana.kendine çok iyi bak
hos buldukHoşgeldin