- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 29
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.901
Aleyna Aleykume selam olsun canımselam polo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleyna Aleykume selam olsun canımselam polo.
İyiyim sağolasın sen nasılsın? Alıştın mı iş hayatına?nasılsın bacım
cok sukur can tempoya işe herseyı hızlı yapmaya aliştım buseferde oturunca canım sıkılıyorİyiyim sağolasın sen nasılsın? Alıştın mı iş hayatına?
İş bitince al çayını keyfine bakcok sukur can tempoya işe herseyı hızlı yapmaya aliştım buseferde oturunca canım sıkılıyor
aday memurluk sınavı olacakmiş ona calişiyorum canİş bitince al çayını keyfine bak
Kolay gelsin. Hava çok sıcak burada. Dışarı çıkamıyoruz kolay kolay. Bunaldıkaday memurluk sınavı olacakmiş ona calişiyorum can
ölüyorum sıcaktan yapış yapış oldum ya eve gıtsem hKolay gelsin. Hava çok sıcak burada. Dışarı çıkamıyoruz kolay kolay. Bunaldık
Elhamdülillah cok sukur ıyıyız can senKızlar nasılsınız?
Evet, emma3'tüm ben :) bildin mi?tanıyamadım.nik değiştiren eski bir arkadaş olmalısın ama kim?
Aynı maalesef. Bi markete gittim, bayilmadan eve döndüğüme şükrettim.Kolay gelsin. Hava çok sıcak burada. Dışarı çıkamıyoruz kolay kolay. Bunaldık
Doğum günün kutlu olsun. Upuzun mutlu sağlıklı başarılı bir ömrün olsun canımC ceycey0406
30’a 20’den daha yakın olduğum şu günlerde (haftaya bugün 26. doğum günüm ) dün gidip kendime Dalin şampuan ve kolonya aldım
Geyik olsun diye bi yere yazmak istedim, buraya yazayım dedim
Doğum günün kutlu olsun cnmC ceycey0406
30’a 20’den daha yakın olduğum şu günlerde (haftaya bugün 26. doğum günüm ) dün gidip kendime Dalin şampuan ve kolonya aldım
İyi ki doğdunnnnC ceycey0406
Kirikkaledemi yasiyorsunevet geldimmm.kontratı çitlekçi de yaptık buluşup.zaten adam tanıdık çıktı ucuza da verdim o da memnun ben de.annemin evine uğradım 9 senedir oturulmadığından durumu kötüydü heryer toz sinek ölüsü vs.biraz özel eşyalardan aldım.okul ara tatilinde gidip satışa vereceğim.baş etmem mümkün değil.yeni iyileştim 2 eve bakamam.
Hayır o da nereden çıktı? Kaç aydır yazmadığım konuyu bulmak nereden aklınıza geldi bir de? İlginç.Kirikkaledemi yasiyorsun