- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.841
İyiyim canım kız 9 aylık oldu :) sen nasılsın ?aybush nasılsın?bebek ne kadarlık oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım kız 9 aylık oldu :) sen nasılsın ?aybush nasılsın?bebek ne kadarlık oldu?
iyiyim ben de.zaman ne çabuk geçiyor.hamileydin 9 aylık olmuş bile kuzu.yokluğunda iyice fakirleştik ama bu konuda konuşmak yassahhh biliyorsunnnİyiyim canım kız 9 aylık oldu :) sen nasılsın ?
Zamann çabuk geçiyor Hadi bea geldi yanıma kızı gördü bizde bol bol Ekonomi den konuştukiyiyim ben de.zaman ne çabuk geçiyor.hamileydin 9 aylık olmuş bile kuzu.yokluğunda iyice fakirleştik ama bu konuda konuşmak yassahhh biliyorsunnn
aa çok sevindim görüşmenize.üyelik iptali yapmış yok artık sitede.çok tatlı bir kadındı özlüyorum onu.Zamann çabuk geçiyor Hadi bea geldi yanıma kızı gördü bizde bol bol Ekonomi den konuştuk
Aşırı melek kalpli biz ailecek çok sevdik isveçe döndü ben şimdiden çok özledimaa çok sevindim görüşmenize.üyelik iptali yapmış yok artık sitede.çok tatlı bir kadındı özlüyorum onu.
burada konuşalım arada.özledim eski dostları.iyi geceler diliyorum.bebişi öp benim içinAşırı melek kalpli biz ailecek çok sevdik isveçe döndü ben şimdiden çok özledim
geç kaldın uyumaya gidiyorum.yarın gelNe oli burda 2
İyi geceler canım benim olur anne evine geldim rahatım 10 gün kadarburada konuşalım arada.özledim eski dostları.iyi geceler diliyorum.bebişi öp benim için
Beni hatirliyon mu bebusumİyi geceler canım benim olur anne evine geldim rahatım 10 gün kadar
Hatırlayamadım kuzum kusuruma bakma isim mi değiştirdin acabaBeni hatirliyon mu bebusum
Pina ama bu nickle konustuk sankiHatırlayamadım kuzum kusuruma bakma isim mi değiştirdin acaba
öğlen olmuş.ama ben de günaydın diyeyimmmmGünaydın kızlar
Bugün ancak toparladım kendimiöğlen olmuş.ama ben de günaydın diyeyimmmm
ben de 11 de kalktım.kahve içiyorum şu an.ev dandini.toplamam temizlemem lazım.Bugün ancak toparladım kendimi
Evin toplanması ile dağılması arasındaki süre farkı 2 snben de 11 de kalktım.kahve içiyorum şu an.ev dandini.toplamam temizlemem lazım.
Ayyy kuzum valla kafa kalmadı bende özür dilerim Kafa kalmadı bendePina ama bu nickle konustuk sanki
Simdi hatırladın mı bari benim biyiklarimi nasil unutursun. Bebis nasil en son dogmuyordu bi turlu sonra dogdu ben kayboldumAyyy kuzum valla kafa kalmadı bende özür dilerim Kafa kalmadı bende