- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.621
aaa bak bu hiç aklıma gelmemişti.cidden iyi düşündünnHayır her şeyden tırım tırsak
O işi nerde görüyon
Deli cesareti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa bak bu hiç aklıma gelmemişti.cidden iyi düşündünnHayır her şeyden tırım tırsak
O işi nerde görüyon
Deli cesareti
İşin ucunda sekis olunca demek kiaaa bak bu hiç aklıma gelmemişti.cidden iyi düşündünn
Hiç bu açıdan bakmamıştım ama çok mantıklıilişkinin havasını mı atıyor yoksa.siz sürtünemiyorsunuz bile ama ben çatır çatır sevişiyorum diye
hayır bir de niye sadece kendisi üzülüyor dertleniyor.ben olsam her gün o çocuğu arar daha regl olmadım kasıklarım da ağrıyor bir bebeğimiz olabilir her an babasııı.annenleri hazırla gelin alacaklar der inim inim inletirim korkudann.2 taraflı yaşansın ama her şeyi kadın üstlensin yok yaaAy bazen kendimi onun yerine koyuyorum eğer bizle dalga geçmiyorsa bu şekilde takıntı çok zor bir durum
o lambayı koymayaydın iyiydi ama neyseeHiç bu açıdan bakmamıştım ama çok mantıklı
Ya öyle ama ben başlangıçta çok dinledim onu çok tavsiye ettim bunca şeye rağmen hâlâ takıntılı bir şekilde hamile miyim diye düşünmen hiç normal değil psikolojik yardım almalısın diye. Ama onu da yapmamış gördüğüm kadarıyla. Her ay aynı şeyler. Şimdi de ceyceye sardı. O yüzden artık üzülemiyorum.Ay bazen kendimi onun yerine koyuyorum eğer bizle dalga geçmiyorsa bu şekilde takıntı çok zor bir durum
Kız çocuk bunabariz kürtaj teklif edecek bellihayır bir de niye sadece kendisi üzülüyor dertleniyor.ben olsam her gün o çocuğu arar daha regl olmadım kasıklarım da ağrıyor bir bebeğimiz olabilir her an babasııı.annenleri hazırla gelin alacaklar der inim inim inletirim korkudann.2 taraflı yaşansın ama her şeyi kadın üstlensin yok yaa
Fark edeceğini biliyordum ne diyecek diye de sırıtarak koydumo lambayı koymayaydın iyiydi ama neysee
yok en az 50 kişiye sarmışYa öyle ama ben başlangıçta çok dinledim onu çok tavsiye ettim bunca şeye rağmen hâlâ takıntılı bir şekilde hamile miyim diye düşünmen hiç normal değil psikolojik yardım almalısın diye. Ama onu da yapmamış gördüğüm kadarıyla. Her ay aynı şeyler. Şimdi de ceyceye sardı. O yüzden artık üzülemiyorum.
Ay ben deYa öyle ama ben başlangıçta çok dinledim onu çok tavsiye ettim bunca şeye rağmen hâlâ takıntılı bir şekilde hamile miyim diye düşünmen hiç normal değil psikolojik yardım almalısın diye. Ama onu da yapmamış gördüğüm kadarıyla. Her ay aynı şeyler. Şimdi de ceyceye sardı. O yüzden artık üzülemiyorum.
Kolay gelsin ve afiyet olsun ders çalışayım biraz akşamın ilerleyen saatlerinde gelirimyemek hazırlığı zamanıı.akşama gelin kızlarrr bol geyikliii saatler garantiliidir buradaaa
Beni kendi bıraktı şükürler olsunAy ben de
Özelden, konusundan
Yazdım da yazdım
Yazmıcam dedim dayanamadım gene yazdım
En sonunda bıraktım ya
Kendi görmek istediği gibi görüyor
Napim
Hamilesin dedim ben de
selammmmmmmC ceycey0406 Mirta Ladycharms Katibin Ruhu Disipline Girmis BirKadin cotard sendromu iyi akşamlaaaar Naber?
Aa bura hala aktif mi İyidir bebekim senin yüzünden gelin evine sarıcam. Nevra kendi gününde yine kına gecesi düzenler gibi giyinmiş kına kadınC ceycey0406 Mirta Ladycharms Katibin Ruhu Disipline Girmis BirKadin cotard sendromu iyi akşamlaaaar Naber?
yok artıkkkkk.Aa bura hala aktif mi İyidir bebekim senin yüzünden gelin evine sarıcam. Nevra kendi gününde yine kına gecesi düzenler gibi giyinmiş kına kadın
Eki Görüntüle 3016686
Migrenben nı kaçırmayın kızlar.zeki esprili üyedir haaaa