- 19 Mayıs 2020
- 46.372
- 207.480
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.581
Asmış kendini. Malesef.Katibin Ruhu öğretmen yaşıyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asmış kendini. Malesef.Katibin Ruhu öğretmen yaşıyor mu?
üzüldümm.aşamamış sorunlarını demek ki.senin çocuğa ve sınıf arkadaşlarına da travma olmuştur.öğrenmişlerdir öldüğünü tam da anlayamamışlardır.Asmış kendini. Malesef.
Ben de ağır şok geçirdim. 1 hafta geceleri uyuyamadım, adam gözümün önünde belirdi. Yarıyıl tatilinde yurtdışına gitmişti, hep duruma fotoğraf attı. Evvel pazar gruba yazdı, pazartesiye plan yaptı. Ama akşamına asmış kendini. Hayat doluydu, aktifti, gülünce sanki dünya gülerdi. Neden?üzüldümm.aşamamış sorunlarını demek ki.senin çocuğa ve sınıf arkadaşlarına da travma olmuştur.öğrenmişlerdir öldüğünü tam da anlayamamışlardır.
iyi insanlara naif insanlara bu dünya bir cehennem.kötüler hayatı başkalarına zindan ederler iyilerse kendilerine.belki bu hayatta hep kullanıldı hiç derdini gerçekten paylaşabileceği birlikte eğlenip birlikte ağlayacağı bir arkadaşı akrabası vs olmadı.ee psikoloji de zayıf düşerse tam da böyle dönemde kaçınılmaz son olmuş maalesef.allah rahmet eylesin.eğitimci oluşu daha da acıtttı içimi.Ben de ağır şok geçirdim. 1 hafta geceleri uyuyamadım, adam gözümün önünde belirdi. Yarıyıl tatilinde yurtdışına gitmişti, hep duruma fotoğraf attı. Evvel pazar gruba yazdı, pazartesiye plan yaptı. Ama akşamına asmış kendini. Hayat doluydu, aktifti, gülünce sanki dünya gülerdi. Neden?
Hala inanamıyorum ben, bi yerden çıkıp gelecek gibi geliyor.iyi insanlara naif insanlara bu dünya bir cehennem.kötüler hayatı başkalarına zindan ederler iyilerse kendilerine.belki bu hayatta hep kullanıldı hiç derdini gerçekten paylaşabileceği birlikte eğlenip birlikte ağlayacağı bir arkadaşı akrabası vs olmadı.ee psikoloji de zayıf düşerse tam da böyle dönemde kaçınılmaz son olmuş maalesef.allah rahmet eylesin.eğitimci oluşu daha da acıtttı içimi.
Bana buradan bildirim gelmemeye başladı. Seviyordum burayı yaevet herkes dağıldı.halbuki eğlenceliydi burası.sen nasılsın?çocuğun utangaçlık sorunu çözüldü mü okulda?
faailiyete geçirelim gene.burayı ihmal ettikBana buradan bildirim gelmemeye başladı. Seviyordum burayı ya
akşam gel mutlaka özledik seni de.Di mi yazlari nasil muhabbet ediyorduk
kuzum akşam sana özelden de yazacağım.burayı da tekrar canlandıralım.çok güzel sohbetler oluyordu.bdv de takıldım kaldım anca.kaynana görümce derdi dinlediğim yeterrrkızlar nasılsınız
Sekisli konulardan da sıkıldın de mi?kuzum akşam sana özelden de yazacağım.burayı da tekrar canlandıralım.çok güzel sohbetler oluyordu.bdv de takıldım kaldım anca.kaynana görümce derdi dinlediğim yeterrr
yok bazıları eğlenceliii.onlar devam etsinlerr. hele sürtünmelilere bayılıyorummmSekisli konulardan da sıkıldın de mi?
lady benim kız 2 okuldan burs aldı.çabaladık ama oldu sonunda.senle anne den de biz tıp ı kazandık ya da şu iyi bölümü kazandık haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.o gün gelince kutlayalım bunu hattaDi mi yazlari nasil muhabbet ediyorduk
Evet yaa gönlüm razı olmaz buranın azalarak bitmesinefaailiyete geçirelim gene.burayı ihmal ettik
yalnız senin nikle profil resmin arasındaki muhteşem uyumsuzluğa hayran kaldımmmEvet yaa gönlüm razı olmaz buranın azalarak bitmesine
Of of sürtünmeliler en büyük zevklerimden biri. Düzenli aralıklarla arama çubuğuna sürtünme yazıp aratıyorumyok bazıları eğlenceliii.onlar devam etsinlerr. hele sürtünmelilere bayılıyorummm
umutsuz dün gene sordu hamile miyim diye.şaşırdık mı tabi ki hayırrrrrrOf of sürtünmeliler en büyük zevklerimden biri. Düzenli aralıklarla arama çubuğuna sürtünme yazıp aratıyorum
Çok tatlısın. Kutlayalım tabi. Lady sen ben pavyona gidelimlady benim kız 2 okuldan burs aldı.çabaladık ama oldu sonunda.senle anne den de biz tıp ı kazandık ya da şu iyi bölümü kazandık haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.o gün gelince kutlayalım bunu hatta
Çapaladın mı kızkuzum akşam sana özelden de yazacağım.burayı da tekrar canlandıralım.çok güzel sohbetler oluyordu.bdv de takıldım kaldım anca.kaynana görümce derdi dinlediğim yeterrr