- 19 Mayıs 2020
- 46.414
- 207.593
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.001
Aman iyi bari.Sağ ol
Kendim iyi olduğum için işin keyif kısmındyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman iyi bari.Sağ ol
Kendim iyi olduğum için işin keyif kısmındyım
Böylr olacağını bilseydim bu kadar kaçmazdım yaAman iyi bari.
Öyle olmuyo ya, 3 ay sonra antikorlar ölüyor.Böylr olacağını bilseydim bu kadar kaçmazdım ya
Daha erkenden olur aradan çıkarırdım
Doğuma denk getirmezdim be en azındanÖyle olmuyo ya, 3 ay sonra antikorlar ölüyor.
Çok geçmiş olsun kuzumBen de olmadım ki
İlk kez oldum işte şimdi
O da doğuma ramak kala
Resmen bi aksiyon severim
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun kuzum
Nereden kaptın acaba? Hamilesin ya bir de. İyi beslen dinlen kolayca atlat inşallahÇok teşekkür ederim
Ben kendim iyiyim yaNereden kaptın acaba? Hamilesin ya bir de. İyi beslen dinlen kolayca atlat inşallah
selam.iyiyiz sen nasılsın?Nasılsınız
çok da iyi değilim ablaselam.iyiyiz sen nasılsın?
aaa neden?çok da iyi değilim abla
Galiba ayrıldık iki yıl güzel anılar demeden çok yoruldum sürekli bir kayıp vermektenaaa neden?
biraz anlat nasıl ayrıldınız?durup dururken ayrılalım demedi yaGaliba ayrıldık iki yıl güzel anılar demeden çok yoruldum sürekli bir kayıp vermekten
Bir hafra önce falan ben ankaradaydim zaten pek fazla görüşemedik onun da ailesi yanındaydı falan ama bir soğuk gibiydi sürekli sordum sorun ne neden böylesin gibisinden hani bana karşı da bir garipti bir sıkıntı vardı belliydi yok iyiyim sorun ariyorsun sen beni beğemmiyorsun eski halimi arıyorsun falanlar neyse sınavları falan okuldan dolayı bir de üstüne ben çok mutsuz her şeyden şikayetlenip onu bunaltmışım her şeye bir sinir bir beğenmemezlik yapıyormuşumbiraz anlat nasıl ayrıldınız?durup dururken ayrılalım demedi ya
bahane yapmış .bu çocuk ankarada mı okuyor?yani ayrı şehirlerde mi okuyorsunuz?o da bir etken olabilir de.Bir hafra önce falan ben ankaradaydim zaten pek fazla görüşemedik onun da ailesi yanındaydı falan ama bir soğuk gibiydi sürekli sordum sorun ne neden böylesin gibisinden hani bana karşı da bir garipti bir sıkıntı vardı belliydi yok iyiyim sorun ariyorsun sen beni beğemmiyorsun eski halimi arıyorsun falanlar neyse sınavları falan okuldan dolayı bir de üstüne ben çok mutsuz her şeyden şikayetlenip onu bunaltmışım her şeye bir sinir bir beğenmemezlik yapıyormuşum
Sorun neyse halledelim dedim istemiyorum dedi kaç kere aradım sürekli enerjisi bitmiş hiçbir şey istemiyormus ayrılmak falan sen ne yapmak istersen ne düşünmek istersen düşün ben yoruldum hiçbir şey istemiyorum falan dedi onu toplamaya çalışırken ben dağildim bu sefer
Evet ayrı şehirdeyiz ondan da yorulmuş yanında olayın dedikçe yanımda değilsin diyorbahane yapmış .bu çocuk ankarada mı okuyor?yani ayrı şehirlerde mi okuyorsunuz?o da bir etken olabilir de.
erkek milleti bizim gibi duygusal değildir ilişkilerde.acımasızlardır.işlerine gelmeyince bir bahaneyle ayrılırlar.biraz üzüleceksin ağlayacaksın sonra da yavaş yavaş unutacaksın.sana erkekleri hayatının merkezi yapma demiştim hatırlarsan.başka birini bulmuş olabilir mi bu hödük?O böyle olubca ister istemez ben de yiprandim kötü oldum ben kötü olunca sen nasıl bana iyi ol diyip yanımda oluyorsan ben de yapıyorum bunu diyorum sen bu noktaya gelmezdin diyor sanki ben onun için bir şey yapmadim
Of bilmiyorum benim de içime kurt düştü ama sanmam ya okulu onu yıpratıyor uzak olsak da çok iyi gidiyorduk bir anda sınavı açıklandı olanlar oldu bulmuş mudue yoksaerkek milleti bizim gibi duygusal değildir ilişkilerde.acımasızlardır.işlerine gelmeyince bir bahaneyle ayrılırlar.biraz üzüleceksin ağlayacaksın sonra da yavaş yavaş unutacaksın.sana erkekleri hayatının merkezi yapma demiştim hatırlarsan.başka birini bulmuş olabilir mi bu hödük?