- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.041
olayı anlat fikir iste işte.öğrenci olduğunuzu da belirt ayrı şehirleri deŞimdi mi açayım ne yazacağım ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olayı anlat fikir iste işte.öğrenci olduğunuzu da belirt ayrı şehirleri deŞimdi mi açayım ne yazacağım ki
gizlenemez açtığın konular.hem niye gizleyeceksin ki?zaten nik le yazıyorsun ad soyadınla değilYaaa bilemedim abla şimdi bir de şey bu konular chrome da üye adini yazınca hemen çıkıyor nasıl gizlenir
Ne bileyim bir baksa biz olduğumuzu anlargizlenemez açtığın konular.hem niye gizleyeceksin ki?zaten nik le yazıyorsun ad soyadınla değil
aynı iş güçeee ne var ne yok hanımlağğg
aaaa bildirim gelmiyor buradan hiç bana.şimdi gördümmeee ne var ne yok hanımlağğg
hellooooooHeyyooooı
selammm.nasılsınn lady?bonsoir
Buradayım Ceycey'im
hocamm hocammm nasılsın görmeyeli?Buradayım Ceycey'im
Nasıl olayım. Eşim delta varyantına yakalanmış Ceycey'im. Ben de test sonucu bekliyorum. Negatif çıkarsa bütün ev karantinadayken ben okula döneceğim. Sen nasılsınhocamm hocammm nasılsın görmeyeli?
aa nereden yakalandı ki?umarım sen negatif çıkarsın.bizim kız da delta idi ama bize bulaşmadı .ben iyiyim ödevlerle uğraşıyoruz biri btiyor biri başlıyorNasıl olayım. Eşim delta varyantına yakalanmış Ceycey'im. Ben de test sonucu bekliyorum. Negatif çıkarsa bütün ev karantinadayken ben okula döneceğim. Sen nasılsın
Bilmiyorum ki. İş yeri olabilir, haftasonu şehir dışından müşteri geldi o olabilir. Biz de bilemedikaa nereden yakalandı ki?umarım sen negatif çıkarsın.bizim kız da delta idi ama bize bulaşmadı .ben iyiyim ödevlerle uğraşıyoruz biri btiyor biri başlıyor