- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.961
Ama adresimi vermemgelmezse ben yollayacağım sözz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama adresimi vermemgelmezse ben yollayacağım sözz
başka bir adres verirsin ya da ptt den alırsın oraya yollarımAma adresimi vermem
Başka şehrin pttsi mibaşka bir adres verirsin ya da ptt den alırsın oraya yollarım
allahım allahımm kadın sanki cıa ajanıı.Başka şehrin pttsi mi
ceycey abla yazmışsın.hamile miyim diye sormayacaksın değil mi?Öğretmen olan tüm herkesin öğretmenler gününü kutluyoruum
Ah hayırceycey abla yazmışsın.hamile miyim diye sormayacaksın değil mi?
yani inandın artık hamile olmadığına.hayatına bakacaksın öyle mi?Ah hayır
Evet ablayani inandın artık hamile olmadığına.hayatına bakacaksın öyle mi?
Sana yar olmayacağımallahım allahımm kadın sanki cıa ajanıı.
aman olmazsan olma.tonla akraba hısım öğretmen arkadaşım var hıhhhSana yar olmayacağım
Çok teşekkür ederim daha iyiyim . Ara ara ataklar oluyor ama süreleri kısaldı en azından, bugün bir kere ciddi ciddi kendimi kaybettiğimi hissettiğim bir zaman dilimi oldu ama aşırı uzun sürmedi, istemediğim durumlar oldu kontolümü kaybettiğim için, bir an kendimi kaybettim ama bir saatten fazla sürmediği ve sonrasında kendime geldiğim için daha kötüsü olmadı. Pek mutlu hissetmiyorum gün içinde moralsizim genelde ama manik bir belirti yaşamadım en azından, o yüzden bir tık daha normal görünüyorum sanırım, uyuyabilmeye de başladım biraz biraz. Daha iyi olur mu emin değilim ama geçen güne göre çok iyiyim. O haline dönmesin yeter bana. Sorduğunuz için teşekkürlernasıl oldun?merak ettim seni.umarım bugün kendini çok daha iyi hissediyorsundur
kendini çok dinleme çok düşünme hep bir meşgale bul yapacak bir şeyler bul.daha iyi olacaksın inanıyorumm.ilaçlarını lütfen kesme.Çok teşekkür ederim daha iyiyim . Ara ara ataklar oluyor ama süreleri kısaldı en azından, bugün bir kere ciddi ciddi kendimi kaybettiğimi hissettiğim bir zaman dilimi oldu ama aşırı uzun sürmedi, istemediğim durumlar oldu kontolümü kaybettiğim için, bir an kendimi kaybettim ama bir saatten fazla sürmediği ve sonrasında kendime geldiğim için daha kötüsü olmadı. Pek mutlu hissetmiyorum gün içinde moralsizim genelde ama manik bir belirti yaşamadım en azından, o yüzden bir tık daha normal görünüyorum sanırım, uyuyabilmeye de başladım biraz biraz. Daha iyi olur mu emin değilim ama geçen güne göre çok iyiyim. O haline dönmesin yeter bana. Sorduğunuz için teşekkürler
sen iyi ol takıntılarını bırak her zaman aramızda yerin var.ama sakın hamile miyim diye sorma vallahi bıktık yoruldukC ceycey0406 teşekkür ederim sana abla her şey için ben de
İyi olmak zorundayım beni bekleyen bir sürü yapmam gereken odaklanmam gereken konular var böyle yaparak kendime zarar verdim ve etrafımasen iyi ol takıntılarını bırak her zaman aramızda yerin var.ama sakın hamile miyim diye sorma vallahi bıktık yorulduk
kendinden başka kimseye zararın olmaz emin ol.eğitimine ağırlık ver iş sahibi ol.sevgili dolu dışardaa.onu hayatının merkezi yapmaİyi olmak zorundayım beni bekleyen bir sürü yapmam gereken odaklanmam gereken konular var böyle yaparak kendime zarar verdim ve etrafıma
Sevgili konusu çok karışık sallantıda abla zaten ayrılacak gibi olduk bir topladık gibi ama kafam baya allak bullakkendinden başka kimseye zararın olmaz emin ol.eğitimine ağırlık ver iş sahibi ol.sevgili dolu dışardaa.onu hayatının merkezi yapma
erkek milletine fazla güvenme.hele cinsellikte varsa hiç güvenme.bırak o seni arasın sorsun peşinde koşsun.bu kız bana mecbur diye düşünmesinnSevgili konusu çok karışık sallantıda abla zaten ayrılacak gibi olduk bir topladık gibi ama kafam baya allak bullak
Teşekkür ederim canım Ceycey'im. Annenin ve senin de öğretmenler günün kutlu olsun.örtmenimmmmmmm öğretmenler gününüz kutlu olsunnn.annem bunu size gönderdi de 2 çarşı gezdik de aldıkk.edit:bugün bu sözü duydum yeminle