- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.881
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimseler yokkkkkKeko (erkek olan) ayan (kız olan) sanırım
uuu birileri fotoyu değiştirmiş
çok depresifti.biraz değişiklik yaptım.nasılsın görmeyeli?uuu birileri fotoyu değiştirmiş
iş güç çoluk çocuk diyomuşumkimseler yokkkkk
çoluk çocuk mu?barbie bebeklerin bakımını mı yaptın hangi çocuk?iş güç çoluk çocuk diyomuşum
kedi besliyorum :) sayılır mıçoluk çocuk mu?barbie bebeklerin bakımını mı yaptın hangi çocuk?
aa kedi de evlat sayılır.ben de bir tane .onla da kavga dövüş ders çalışıyoruz işte.3 4 çocuğu olup da delirmeyenlere valla bravookedi besliyorum :) sayılır mı
anne olma gibi hayalim yok daha
çoluk çocuk senin yazman lazımdı :)
biz evde geçici kedi baktık, aşırı şımarık aşırı resmen tavanda koşardı sahibinin ortamı büyük tabi orda da koşuyormuşaa kedi de evlat sayılır.ben de bir tane .onla da kavga dövüş ders çalışıyoruz işte.3 4 çocuğu olup da delirmeyenlere valla bravoo
evet öyle 10 yaşında.kedi ya da minik köpek o da istiyor ama babası sevmez evde hayvan kuş bile aldırmıyor.sadece balıkbiz evde geçici kedi baktık, aşırı şımarık aşırı resmen tavanda koşardı sahibinin ortamı büyük tabi orda da koşuyormuş
senin kızın vardı di mi
iyiyim aslındaçok depresifti.biraz değişiklik yaptım.nasılsın görmeyeli?
deneme sınavları oluyor musunuz?iyiyim aslında
balık bakımı daha zor değil mi ? komşumuzunda var babası bakıyor ama temizliği çok zor diyorduevet öyle 10 yaşında.kedi ya da minik köpek o da istiyor ama babası sevmez evde hayvan kuş bile aldırmıyor.sadece balık
evet temizliği çok zor malzemeleri de pahalı.bir de ne kadar iyi bakarsan bak ölüyorlar balıklar.balık bakımı daha zor değil mi ? komşumuzunda var babası bakıyor ama temizliği çok zor diyordu
çok üzücüevet temizliği çok zor malzemeleri de pahalı.bir de ne kadar iyi bakarsan bak ölüyorlar balıklar.
ilk sene zordu ölünce ağlamıştım bir iki balığım ama sonraları alışıyorsun .çıkarıp çöpe atıyorsun.ölü taklidi yapan balıklar da oluyor mesela köpekbalığı.pet shop ta izle o balığı ölü taklidi yapmaya bayılır denmiştiçok üzücü
öldüklerini gördüğünde ne hissediyorsun ? bir yerden sonra alışma oluyor mu
ilk defa duydum , bizim burdaki petshoplar küçük olduğu için en fazla kuş ve solucana benzer ip gibi balıklar oluyor.ilk sene zordu ölünce ağlamıştım bir iki balığım ama sonraları alışıyorsun .çıkarıp çöpe atıyorsun.ölü taklidi yapan balıklar da oluyor mesela köpekbalığı.pet shop ta izle o balığı ölü taklidi yapmaya bayılır denmişti
10 sn den fazla izleyemedim, bakamıyormuşumilk sene zordu ölünce ağlamıştım bir iki balığım ama sonraları alışıyorsun .çıkarıp çöpe atıyorsun.ölü taklidi yapan balıklar da oluyor mesela köpekbalığı.pet shop ta izle o balığı ölü taklidi yapmaya bayılır denmişti