- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.861
niye ne oldu kim üzdü?itinayla yolarız kimse oÖffff berbat bir gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye ne oldu kim üzdü?itinayla yolarız kimse oÖffff berbat bir gün
Sinirli uyandım gün boyu böyle somurtkan sinirli geçti. Hiçbir şeye tahammülüm yoktu bugün. Bommboş da bir gün oldu. Kardeşimle geçecek 5 gün daha enerjimi emiyor resmen ya. Bir ders çalışacak dır dır dır. Elini yıka dense üç saat konuşur itiraz eder. Evde sürekli münakaşa hâli olmasından yoruldum.niye ne oldu kim üzdü?itinayla yolarız kimse o
ee benim çocukta aynısı ne yapalım sokağa mı atalım bunları?Sinirli uyandım gün boyu böyle somurtkan sinirli geçti. Hiçbir şeye tahammülüm yoktu bugün. Bommboş da bir gün oldu. Kardeşimle geçecek 5 gün daha enerjimi emiyor resmen ya. Bir ders çalışacak dır dır dır. Elini yıka dense üç saat konuşur itiraz eder. Evde sürekli münakaşa hâli olmasından yoruldum.
Aa ama buna üzülünür be2 harry potter karekteri hediye geldi 2 de biz aldık satışlardan kazanıp harry de netten almıştık toyzz shop tan bugün kargolanmasın diye iptal edip tekrar alacaktım bitmişşşşş.benim kız çok sinirli çok kızgın çok üzgünnn. daha dün 67 tane vardı.amma harry hayranı varmışş
Bizdeki ergen erkek modeli Sincan apaçisi kılıklıee benim çocukta aynısı ne yapalım sokağa mı atalım bunları?
onları almak için bir sürü şeyini sattı çocukkAa ama buna üzülünür be
Acısını içimde hissettimonları almak için bir sürü şeyini sattı çocukk
sincan apaçileri duymasınlar.vallahi angaraya sokmazlar senii.Bizdeki ergen erkek modeli Sincan apaçisi kılıklı
Kısmetsincan apaçileri duymasınlar.vallahi angaraya sokmazlar senii.
emolar mıı apaçiler miii has Angara bebeleri mii?çinçin mahallesi de şahanedir bakk adamın böbreğini çalarlar ruhun duymazzKısmet
E bizim hepimizin böbreğini çalıyorlar ya zaten ufak ufak ruhumuz duymuyoremolar mıı apaçiler miii has Angara bebeleri mii?çinçin mahallesi de şahanedir bakk adamın böbreğini çalarlar ruhun duymazz
zaten başımıza ne gelirse kafamız çalıştığından geliyor.şöyle seme gibi olsak ohh dünya toz pembe görünürdü gözümüze.ben o yüzden kitap okumayı azalttım. öğrendikçe üzülüyorum sinirleniyorum saydırıyorummm.onun yerine bere örerim saf safffE bizim hepimizin böbreğini çalıyorlar ya zaten ufak ufak ruhumuz duymuyor
Off gerçekten kazara bir haber göreyim anında gün zehir oluyor yani. On sene sonra durumlar düzelmiş olursa bugünleri atlattığım için kendimi çok takdir edeceğim.zaten başımıza ne gelirse kafamız çalıştığından geliyor.şöyle seme gibi olsak ohh dünya toz pembe görünürdü gözümüze.ben o yüzden kitap okumayı azalttım. öğrendikçe üzülüyorum sinirleniyorum saydırıyorummm.onun yerine bere örerim saf safff
has Angara bebeleriemolar mıı apaçiler miii has Angara bebeleri mii?çinçin mahallesi de şahanedir bakk adamın böbreğini çalarlar ruhun duymazz
Angarayı onlar tanıtıyorlar bir de pavyonlarımız ve müthişş kaliteli arabada beş evde onbeş gibi müziklerimizzhas Angara bebeleri
Yeni ders çalışma motivasyonum: Ankara pavyonlarına gitmekAngarayı onlar tanıtıyorlar bir de pavyonlarımız ve müthişş kaliteli arabada beş evde onbeş gibi müziklerimizz
Pavyona gitmene gerek yok askoYeni ders çalışma motivasyonum: Ankara pavyonlarına gitmek
O müzik çok kötü ya bfmmdndndAngarayı onlar tanıtıyorlar bir de pavyonlarımız ve müthişş kaliteli arabada beş evde onbeş gibi müziklerimizz
Keko (erkek olan) ayan (kız olan) sanırımemolar mıı apaçiler miii has Angara bebeleri mii?çinçin mahallesi de şahanedir bakk adamın böbreğini çalarlar ruhun duymazz