- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.601
sorma fare oda arkadaşı bile vardı da şükür kurtuldu ondan epey bir maceraylayurt günlerimi özledim
oda arkadaşların iyidir umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma fare oda arkadaşı bile vardı da şükür kurtuldu ondan epey bir maceraylayurt günlerimi özledim
oda arkadaşların iyidir umarım
altısna satmalı , malum altın aldı başını gitti , satmışken kripto para almalı , bence
Teşekkür ederim.geçmiş olsun
iyi evet ilk 5 gün çok ağırdı tat koku da gitti.son 3 gündür düzeldi yarın da okula gidecek.bugün doldu karantinasıGeçmiş olsun, haberim yoktu. İyi mi bari?
kriptodan anlıyor musun?ben hiç bilmiyorum da.anca borsa da takılıyorum o da 2 ileri 1 gerialtısna satmalı , malum altın aldı başını gitti , satmışken kripto para almalı , bence
C vitaminli bir ilaç yazdı doktor. Antibiyotik ve mukoza için ilaç da var. Benim de boğaz yanmasıyla başladı, dikkat etçok geçmiş olsun.benim de boğazım yanıyor 10 günü geçti.çocuktan covid kaptım sandım ama testte negatif çıktı.bağışıklığın düşmüştür vitamin desteği alıyor musun?
O olduğunu hatırlamadım :))sorma fare oda arkadaşı bile vardı da şükür kurtuldu ondan epey bir macerayla
Yazık yavruya. Neyse ki atlatmışiyi evet ilk 5 gün çok ağırdı tat koku da gitti.son 3 gündür düzeldi yarın da okula gidecek.bugün doldu karantinası
azıcık minicik . sabır şart ama beklemek çok sıkıcı.kriptodan anlıyor musun?ben hiç bilmiyorum da.anca borsa da takılıyorum o da 2 ileri 1 geri
evet atattı ablası.ama tat koku gidince panikledi.ne yesem tadı yok kağıt gibi bunlar dedi.herşeyi kokladı olmadı.8.günde sanırım az az gelmeye başladı.bazılarında aylarca sürüyormuş tat koku kaybıYazık yavruya. Neyse ki atlatmış
beklerim ben .senle bir ara konuşalım bunu.borsaya gel günlük trade yapalımm.çok atraksiyonlu heyecanlı.ama para kazanmayı bekleme.o pek olmuyor bu aralarazıcık minicik . sabır şart ama beklemek çok sıkıcı.
borsa dediğin hisse senedi alım satımı mı oluyorkriptodan anlıyor musun?ben hiç bilmiyorum da.anca borsa da takılıyorum o da 2 ileri 1 geri
çalışmaya başlayım zaten parayı oralarda değerlendirmeyi düşünüyorum . severim de güzel olur :)beklerim ben .senle bir ara konuşalım bunu.borsaya gel günlük trade yapalımm.çok atraksiyonlu heyecanlı.ama para kazanmayı bekleme.o pek olmuyor bu aralar
Eşim en son Çin kripto para piyasasına girmeye niyetleniyordu. Bugün bir emlak olayı patlamış, ekonomi sarsılmış. Neye elimi atsam kurutuyorum diyor.kriptodan anlıyor musun?ben hiç bilmiyorum da.anca borsa da takılıyorum o da 2 ileri 1 geri
evettt.alıyorsun ford aselsan koza dagi giyim hatta futbol kulüpleri hissesi.sonra düştükçe saydırıyorsun .çok eğlenceli çokkkborsa dediğin hisse senedi alım satımı mı oluyor
bu günlerde iyi bir kaç bin kazandım da her an gidebilir elimden.merkez bankası faizi tekrardan düşürürse borsa da düşerçalışmaya başlayım zaten parayı oralarda değerlendirmeyi düşünüyorum . severim de güzel olur :)
yaa ama ben ciddi yatrımcı olmaya niyetlendim :))) hiç terim işleyiş bilmiyorum ama hızlıca öğreneyim :))evettt.alıyorsun ford aselsan koza dagi giyim hatta futbol kulüpleri hissesi.sonra düştükçe saydırıyorsun .çok eğlenceli çokkk
hemen satamıyor musun peki , yani düşünce alıp yükselişte satma olayıbu günlerde iyi bir kaç bin kazandım da her an gidebilir elimden.merkez bankası faizi tekrardan düşürürse borsa da düşer
ben ciddi yatırımcıyım işte.burada şaka yollu yazdığıma bakma.eşimse piridir borsanın.ama o bıraktı ben devam ediyorumm.yaa ama ben ciddi yatrımcı olmaya niyetlendim :))) hiç terim işleyiş bilmiyorum ama hızlıca öğreneyim :))