- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.422
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.981
Kızlar kimden bahsediyorsunuz yazın gözünüzü seveyim bakın zaten yarı kör oldum ekrana bakmaktan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nıye paylasmadınız ya askolsunYa kim ? Bakmaya gidiyorum şimdi.
He tamam cıbıldak sportif abla. Ben onu yemedim yav. Valla şimdi sokağa çıkıp yan kesicilik yapsam 35 TL sigara parası bile değil.kızlar nıye paylasmadınız ya askolsun
neyse bis cok bırsey kaybetmıs sayılmazsın ozetleyeyım sana
kadının asla parası yok bu yuzden 4 bın tl lık spora yazılmıs
dıyarbakırda bı yer soyunma odası yok duslarda seffafmıs ben boyle bır goruntuyu netfılıxde elıte dızısınde gormustum en son ama demek kı dıyarbakırda da varmıs
neyse bu soyunma odasını bırde kamerayla cekıyorlarmıs
hocanın 35 tl sı calınmıs meger
konu sahıbını cekmısler kenara elımızde goruntun var sokul paraları ahbap demısler
buda sınır krızı gecırerek vermıs cekmıs cıkmıs
ee ufak ayrıntıyı soylemeyı unuttum bu ufak ayrıntı konu sahıbının esı polısmıs
esıne bıle teeee ertesı sabah soylemıs
esı de sen suclu cıkarsın demıs
savcılıga da sıkayet etmıs 1 gun sonra
ben suclu cıkarmıyım dıyor
nasıl konu ? ben cok begendım
Ay var ya ne biçim rüyalar gördüm. Polisler bir şeyler bana iftira atıyor ben bir şeylerden kaçıyorum. Tam bir eve sığındım evin kapısı açıldı yakalanacak mıyım diye yüreğim ağzımda. O sırada babam bizim odanın kapısını açmış kardeşimi uyandırmak için. Ben de o an kapı açılmasıyla uyanınca bir hıaaaa diye korku filmi çığlığı atmışım. Gözlerimi bir açtım karşımda babamın ödü kopmuş kollarını kendine siper yapmış ama benim bir dizlerimin bağı çözüldü ki anlatamam. Bu konu beni hiç iyi etkilememişha ama sonra hemen açtım konuya baktımaaa askolsun gece 3 e kadar yazdık konuya
kk da okudugumuz en mantıklı konuydu
oyle dersem kesın anlarsın
Ben yine pek depresifim. Adetime bir gün kaldı ya ondan herhalde. Aslı'yla Cem kavuşamadıkça da kanser oluyorumİyiyim enerji yükledim kendime. Siz nasılsınız ? Sen nasılsın ?
Ahhh adet öncesi sendrom. Ben bulamadım ona ne iyi gelir. Ama sen de dizilere sarıp böyle üzme kendini. Bari neşeli bir şeyler izle.Ben yine pek depresifim. Adetime bir gün kaldı ya ondan herhalde. Aslı'yla Cem kavuşamadıkça da kanser oluyorum
onlar kim hemen çöplerini çatalımBen yine pek depresifim. Adetime bir gün kaldı ya ondan herhalde. Aslı'yla Cem kavuşamadıkça da kanser oluyorum
ben de sinirliyim de bu gece neyseeeee.Ahhh adet öncesi sendrom. Ben bulamadım ona ne iyi gelir. Ama sen de dizilere sarıp böyle üzme kendini. Bari neşeli bir şeyler izle.
Ben de hiç anlamıyorum niye konu açtı. Sessizce okuyup gidiyor. Deliriyorum ya. Konu izafiyet teorisi gibi. Okuyorsun okuyorsun okuyorsun içinden çıkamıyorsun. Keşke elimdeki kitabı okusaydım onu okuyacağıma. Biterdi. Ama ben bu gece yine o konuyu okurum. Huyumu biliyorum çünkü. Ay sonunda da C Calcifer 'ın kitap topiğinde zırlarım herkes yüz tane kitap okumuş ben bir tane okudum diye.tabıkııı canım
konu sahıbınde var sıkıntı bence onda hepımız hemfıkırızdır
benım tek anlamadıgım kocası nıye yardım etmedı
tamam tamam şaka
benım tek anlamadıgım konu acarak bızden neyı ogrenmek ıstedı sadece salonu karalamak ıcınmıydı yazmaa sebebı
Ay Avrupa Yakası'ndaki Aslı'yla Cemonlar kim hemen çöplerini çatalım
Bdv okuyacağına aç iki sayfa kitap okuBen de hiç anlamıyorum niye konu açtı. Sessizce okuyup gidiyor. Deliriyorum ya. Konu izafiyet teorisi gibi. Okuyorsun okuyorsun okuyorsun içinden çıkamıyorsun. Keşke elimdeki kitabı okusaydım onu okuyacağıma. Biterdi. Ama ben bu gece yine o konuyu okurum. Huyumu biliyorum çünkü. Ay sonunda da C Calcifer 'ın kitap topiğinde zırlarım herkes yüz tane kitap okumuş ben bir tane okudum diye.
Hormonların gözü kör olsun. İfo'ya taktım bir de. Sinir hastası gibi her şeye deliriyor diye ona kuruluyorumAhhh adet öncesi sendrom. Ben bulamadım ona ne iyi gelir. Ama sen de dizilere sarıp böyle üzme kendini. Bari neşeli bir şeyler izle.
ahha yakalandın anneBdv okuyacağına aç iki sayfa kitap oku
ayyAy Avrupa Yakası'ndaki Aslı'yla Cem
dunku konu amme hızmetı sayılırdı benceBdv okuyacağına aç iki sayfa kitap oku
Kaptanım çok haklısın da bir yanda Pozdnişev bir yanda çalınan tayt, 35 tale, cıbıldak videolar... Hangisi daha ilgi çekiciBdv okuyacağına aç iki sayfa kitap oku
sen de sağlıklı yiyecek baskısı yapıyorsun ama.zaten zayıflayamadığımızdan gözüne görünmemeye çalışıyoruz ne zamandırayy
dunku konu amme hızmetı sayılırdı bence
Hem de salak gibi etiketleyip kendimi yakalattım. Tüm zeka stoğumu o konuya harcadım ya dün işte ondan böyle.ahha yakalandın anne
farkındayımsen de sağlıklı yiyecek baskısı yapıyorsun ama.zaten zayıflayamadığımızdan gözüne görünmemeye çalışıyoruz ne zamandır
zaten niye bu konuda hırsızlıkla suçlayıp şantaj yapsınlar ki . direk videoyu gösterseydi şantaj sayılmaz mıHe tamam cıbıldak sportif abla. Ben onu yemedim yav. Valla şimdi sokağa çıkıp yan kesicilik yapsam 35 TL sigara parası bile değil.
keşke bdv de okumaya girseydi. o kadar oku yaz bul , o kadar kafa patlattıkBen de hiç anlamıyorum niye konu açtı. Sessizce okuyup gidiyor. Deliriyorum ya. Konu izafiyet teorisi gibi. Okuyorsun okuyorsun okuyorsun içinden çıkamıyorsun. Keşke elimdeki kitabı okusaydım onu okuyacağıma. Biterdi. Ama ben bu gece yine o konuyu okurum. Huyumu biliyorum çünkü. Ay sonunda da C Calcifer 'ın kitap topiğinde zırlarım herkes yüz tane kitap okumuş ben bir tane okudum diye.