- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi ceycey0406
- #11.961
sus sus bende şaşkınım caktırmaaaa banlanmamışız halaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sus sus bende şaşkınım caktırmaaaa banlanmamışız halaaa
Sus Diego zaten ortalık karışıkaaa banlanmamışız halaaa
valla ben fikrimi değiştirmedim.bu yaşa bir çok deneyimle geldim iş hayatım da oldu avukat bürosunda da az vakit geçirmedim.bu saçları değirmen de ağartmadım ayolll saksı mıyım bennn?olayı çözdüm işte aaaasus sus bende şaşkınım caktırma
bırde drama queene baglamıs zaten matematıgımde zayıf ılk okul terkım allah benı bıldıgı gıbı yapsın mınvalınde konusmusvalla ben fikrimi değiştirmedim.bu yaşa bir çok deneyimle geldim iş hayatım da oldu avukat bürosunda da az vakit geçirmedim.bu saçları değirmen de ağartmadım ayolll saksı mıyım bennn?olayı çözdüm işte aaaa
7 yaşındaki kuzenim hırsızlıkla suçlandığında kendini savunabilir.bırde drama queene baglamıs zaten matematıgımde zayıf ılk okul terkım allah benı bıldıgı gıbı yapsın mınvalınde konusmus
üzdü
tabıkııı canım7 yaşındaki kuzenim hırsızlıkla suçlandığında kendini savunabilir.
yazısı ilkokul terk yazısı değil.bir kere onun yaşında zorunlu eğitimdir ilkokul nasıl terk olacak ki?tabıkııı canım
konu sahıbınde var sıkıntı bence onda hepımız hemfıkırızdır
benım tek anlamadıgım kocası nıye yardım etmedı
tamam tamam şaka
benım tek anlamadıgım konu acarak bızden neyı ogrenmek ıstedı sadece salonu karalamak ıcınmıydı yazmaa sebebı
dedıgın gıbı o konuda tek soyledıgı dogru salonun 4 bın tl olmasıdır :)yazısı ilkokul terk yazısı değil.bir kere onun yaşında zorunlu eğitimdir ilkokul nasıl terk olacak ki?
Ya bi gitsin, kime anlatıyor? Eski mesajlar meydanda, gayet güzel anlatmış derdini. Şimdi nolmuş, bir gecede cahil mi kalmış?bırde drama queene baglamıs zaten matematıgımde zayıf ılk okul terkım allah benı bıldıgı gıbı yapsın mınvalınde konusmus
üzdü
Geldim hayatım. Dalmışım YouTube'a.Bissunicole aşkım nerdesin?
konuyu nıye actı bu kadın yaYa bi gitsin, kime anlatıyor? Eski mesajlar meydanda, gayet güzel anlatmış derdini. Şimdi nolmuş, bir gecede cahil mi kalmış?
Kendini mağdur gösterip akıl alacak, yol yordam öğrenecek, paçayı kurtarıp üste çıkmak için.konuyu nıye actı bu kadın ya
aaa askolsun gece 3 e kadar yazdık konuyaLan noldu kim dramalık yapıyor gene.
benim teyze kızım da ilkokul mezunu ne yaptıysak okumak istemedi ama cin gibidir kendi işini kendi halleder devlet dairelerinde vs.eksik yanı tarih bilmez matematik fizik edebiyat bilmez.ilkokul mezunluğu saf saf kenarda oturmak demek değil ki.ülkede ki kadınların çoğu öyle zaten.bir çat bakalım birine başına neler gelirrrrdedıgın gıbı o konuda tek soyledıgı dogru salonun 4 bın tl olmasıdır :)
ılk okul terkım cahılım dıye yazmasının nedenı ben bu ıslerı anlamam kafam basmaz o yuzden korktum parayı verdım ne yapacagımı bılemedım demek ıcındır kesın
Ya kim ? Bakmaya gidiyorum şimdi.aaa askolsun gece 3 e kadar yazdık konuya
kk da okudugumuz en mantıklı konuydu
oyle dersem kesın anlarsın
oyleyse elıne ayagına dolanır ınsallahKendini mağdur gösterip akıl alacak, yol yordam öğrenecek, paçayı kurtarıp üste çıkmak için.
Nasısın?Geldim hayatım. Dalmışım YouTube'a.
İyiyim enerji yükledim kendime. Siz nasılsınız ? Sen nasılsın ?Nasısın?