- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.521
C ceycey0406 ben kaçırmışımKızlar plasentam yaşlanmış... Hastaneden yeni geldim sabah erkenden gene gidicem yarın dopum yapabilirim dualarınıza talibim.. Bana dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
C ceycey0406 ben kaçırmışımKızlar plasentam yaşlanmış... Hastaneden yeni geldim sabah erkenden gene gidicem yarın dopum yapabilirim dualarınıza talibim.. Bana dua edin
aaa bugün mü yazmış?C ceycey0406 ben kaçırmışım
Evet bu akşam yedideaaa bugün mü yazmış?
Aaaaa bu kitaplar hep eksik olur zaten. Mesela burada kot giyinirken oldu kottan geçer mi hamile kalır mıyım diye soran bir ablamız vardı.O konuyu bizim biyoloji kitabında anlatmamışlar vicdansızlar buradan çalışıcam o konuya
ilginç bir cinsel hayatları var.hayırlısıAaaaa bu kitaplar hep eksik olur zaten. Mesela burada kot giyinirken oldu kottan geçer mi hamile kalır mıyım diye soran bir ablamız vardı.
Ben doktor sitesinde de görüyorum böyle sorular. Üstünde külot, külotlu çorap, ped ve şort varmış, partnerinde de don ve eşofman, hamile kalmış olabilir miymiş doktor da ciddi ciddi cevap veriyorAaaaa bu kitaplar hep eksik olur zaten. Mesela burada kot giyinirken oldu kottan geçer mi hamile kalır mıyım diye soran bir ablamız vardı.
Eeee Serdar abimiz ne demiş ? Hayat bu hayal ötesi .ilginç bir cinsel hayatları var.hayırlısı
Profil resimlerin çok manyak.İyiyiz iyi. Sen nasılsın , derslerin nasıl ?
İltifat kabul ettim koçum. Sağ olasın.Profil resimlerin çok manyak.
kendi de öyle.yoksa aramızda ne işi vardıProfil resimlerin çok manyak.
Evet benim deaybush doğurmamış sanırm az önce beğeni attı mesajıma
Üzülme annesi yarın gelince ellerinle beslersinPlasentam yaşlanmış kızlar kızım beslenmiyor..
kötü bir şey değil de miPlasentam yaşlanmış kızlar kızım beslenmiyor..
İyi bir şey mi bilemedimbugün haberlerde gördüm 70 yaşındaki kadın tüp bebek yöntemiyle doğurmuş.ilk çocuğuymuş baba da 75 yaşında
çocuğa yazık.annenin hali bile yoktu bakacakİyi bir şey mi bilemedim
Hah işte bunu düşündüm. Bir de zaten yetmişten sonra ne kadar yaşayacaksın kiçocuğa yazık.annenin hali bile yoktu bakacak