- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.481
Kendimi sinirli hissediyorum gerildim iyice köpekle kavga ediyorum resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de şey içime dert oldu, 2021 yılındayız ve hâlâ elektronun hızını ve konumunu aynı anda bilemiyoruz. Kahroluyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Onu bi yazıcam.Adam olacak çocuk diyeceğim ama çok cinsiyetçi oluyor
İnsan olacak çocuk desem de aynı etkiyi yaratmıyor
Bi dahaki konum türkçede adam kelimesinin kullanımı hakkında olsun bari
Hep anlamsız dertlere konu açacak değilim
Evladım olsa ilk başta onun gibilerden korkarım. 18 yaşında insanlar doktor kontrolünde alınması gereken o ilaçları saçma sapan kullanıp ne biçim zararlar verebilirler kendilerine.Bir de diyor ki 18 yaşında kızlar oluyormuş , ihtiyaç duyuyorlarmış , benim evladım var mıymış , ben bu ilacı arayınca çok gülecekmiş falan.
Niye naptı köpekKendimi sinirli hissediyorum gerildim iyice köpekle kavga ediyorum resmen
Kedileri yakalayıp öldürmeye calısıyor..Niye naptı köpek
Bdv'nin seviyesi yükselsin biBenim de şey içime dert oldu, 2021 yılındayız ve hâlâ elektronun hızını ve konumunu aynı anda bilemiyoruz. Kahroluyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Onu bi yazıcam.
Bir de keepeeler varBdv'nin seviyesi yükselsin bi
Hep elti hep kv (keve)
Aç da gelip boşan yazıyımBende bdv ye konu açıcam doğuramıyorum imdat diye
İnternette yok mu bir şeyler yav egzersiz falanAçıcam az kaldı. Ağırım sızım var boş boş ağırı çekiyorum sancı çekiyorum
Konu açtımİnternette yok mu bir şeyler yav egzersiz falan
GeliyorumKonu açtım
Allah razı olsun canımmekanı cennet olsun abla
Hayır yarın doktora gidiyoruz ak mı kara mı belli olcakAybush var mı gelişme?
ay hadi inşallahHayır yarın doktora gidiyoruz ak mı kara mı belli olcak
mihrimah sultan da pek nazlı çıktı.ha benim kız da çıkmam allah çıkmam dediydi de doktor öyle miiii diye vakumla çekiverdiay hadi inşallah
Vakum deyince kulağa çok korkunçlu geliyormihrimah sultan da pek nazlı çıktı.ha benim kız da çıkmam allah çıkmam dediydi de doktor öyle miiii diye vakumla çekiverdi