- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.461
Bir ara okudum sonra konuyu kaybettim.Birinci sinir bozucuydu onu çok okumadım. İkinciyi takip ettim. Sonra halime şükrettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ara okudum sonra konuyu kaybettim.Birinci sinir bozucuydu onu çok okumadım. İkinciyi takip ettim. Sonra halime şükrettim
Bana da mezuna kalmak çok sıkıcı geliyor. Sıkıcı da değil aslında çünkü sıkılacak zaman yok ama üniversiteli olanlara çok imreniyorumÇalışmamak çok sıkıcı biliyor musun
1 saat yemek yedim alrı üstü hernyer birbirine girmiş
Mezuna kalsam da çok sıkılırdım ben yineBana da mezuna kalmak çok sıkıcı geliyor. Sıkıcı da değil aslında çünkü sıkılacak zaman yok ama üniversiteli olanlara çok imreniyorum
Yok , cidden bu kafa normal değil. Asabım bozuldu.Birinci sinir bozucuydu onu çok okumadım. İkinciyi takip ettim. Sonra halime şükrettim
Victor Van Dort'un hanımına bakUff özrlden yazmak da yasak mı
İnanamadım okudukça. Yazık beYok , cidden bu kafa normal değil. Asabım bozuldu.
Kalıyor valla. Kedinin ciğere baktığı gibi tıpçılara bakıyorumMezuna kalsam da çok sıkılırdım ben yine
Aklım üniversitede olanlarda kalırdı kesin
Aaaaa deme öyle o çok medeni çok modern. Çok marjinal sayayım mı daha ?İnanamadım okudukça. Yazık be
Ne diyon anacımVictor Van Dort'un hanımına bak
Azmin sonu başarı olacakKalıyor valla. Kedinin ciğere baktığı gibi tıpçılara bakıyorum
Daha sayarsak banlanıcazAaaaa deme öyle o çok medeni çok modern. Çok marjinal sayayım mı daha ?
Sıraya geçelim o zaman çünkü ilk o binecek o trene.Daha sayarsak banlanıcaz
Ay hadi inşallahNe diyon anacım
Azmin sonu başarı olacak
Bir yıl diren bakalım ✌
Herhalde yöneticiler şu an sitede değil yoksa mümkün değildi bence bu kadar durmasıSıraya geçelim o zaman çünkü ilk o binecek o trene.
Tamam birini anladımAy hadi inşallah
Off ben banlanmadan nasıl anlatayım bunu yaa benim son mesaj yazdığım konulara bakarsan mevzuyu görürsün. Gerçi en son örgü topiğine yazdım onu sayma diğeri
Aynen , bu akşam meşguller herhalde. Zira o ilaç satmaya çalışan da duruyor.Herhalde yöneticiler şu an sitede değil yoksa mümkün değildi bence bu kadar durması
Ben okurum di miTamam birini anladım
Marjinal kızdan bahsediyorsun
Anlatma yolun 10 puan ama
Aferin
O ilaç satan da doktor yazıyor ne var ki diyor ya saçımı başımı yoldum ya. Doktor yazıyormuş zararlı olsa yazmazmış. Doktor kanser ilacı da yazıyor o zaman arada alıp üç beş atalım. D vitamini bile zarar yanlış kullanılınca.Aynen , bu akşam meşguller herhalde. Zira o ilaç satmaya çalışan da duruyor.
Adam olacak çocuk diyeceğim ama çok cinsiyetçi oluyorBen okurum di mi
Bir de diyor ki 18 yaşında kızlar oluyormuş , ihtiyaç duyuyorlarmış , benim evladım var mıymış , ben bu ilacı arayınca çok gülecekmiş falan.O ilaç satan da doktor yazıyor ne var ki diyor ya saçımı başımı yoldum ya. Doktor yazıyormuş zararlı olsa yazmazmış. Doktor kanser ilacı da yazıyor o zaman arada alıp üç beş atalım. D vitamini bile zarar yanlış kullanılınca.
Şaka bir yana, geçmiş olsun çok. Neyiniz var? Bel fıtığı falan mı?