- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.401
Sana verdiğim gibi ona da veriyorum rapor her gün merak etmeHomer Simpson otrera sizi denetime geldi gene.valla ders çalıştılar diyeyim mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana verdiğim gibi ona da veriyorum rapor her gün merak etmeHomer Simpson otrera sizi denetime geldi gene.valla ders çalıştılar diyeyim mi?
Aynen viksimi sürüp yattım bir güzel uyumuşum kianne erken yattı sanırım yazmış mesajlarda
Kremini sür sür kreminiAynen viksimi sürüp yattım bir güzel uyumuşum ki
Alışveriş önemli tabipardon hem davet ettim hem kendim yokummm.acil alışveriş yapmam lazımdı morhipodan yoksa bonusum ziyan olacaktı.
Yok bacım bulamadım. Ama umutla aramaya devam ediyorum.NilMeSeKer aşkı buldun mu kuzum?
canPolo33 hu huuuuu
can ıyıyım sen nasılsın oglan ıyı suan uyuyorne yapıyorsun polo abla
oğluşun nasıl
Allah nurlarda yatırsın. Çocuğuna uzun ömür versinesımın sene devrıyesı ondan hıc musaıt olamıyorum
Allah razı olsun canım..Allah nurlarda yatırsın. Çocuğuna uzun ömür versin
Ucuz bulursan kaçırmayacaksın malum fakirizzzAlışveriş önemli tabi
Ooooo dertleri bile beğenmeyen tipler türedi ne diyorsun. Onlara falan şükür ediyoruz.Şu bdv de ne yazsam aksini yazan tiplerden sıkıldımmmmm
Erkekler ile kıyaslanıyoruz vay anasını, kaç tane erkek kaynana sorunu yaşıyor, kaç tane erkek baldız kayınçodan yana dert sahibi oluyor, adamların eş ailesi ve dengeyi kuramayan eş gibi dertleri yok ki, ardları toplanıyor, işten arta kalan zamanlarda mis gibi atom parçalıyorlar karıları çocuğun okulu, ödevi, hastalığı, yemeği ütüsü uğraşıp dururken.Ooooo dertleri bile beğenmeyen tipler türedi ne diyorsun. Onlara falan şükür ediyoruz.
Yıllarca erkeklerin çoğunluk olduğu forumlarda takıldım. Neler gördü bu gözler. Hiçte öyle dünyayı kurtarmıyorlar. Diş macunu depolayan mı dersin , bacağını çekip atan mı dersin , selam ehe yazan mı dersin. Kadın çalışmasın (!) diyen mi dersin. Arkadaş nerelerde takıldı bilmem artık nasıl bir gözlem yapmışsa beğenmemiş burayı. Gideceğim diyor da hala da takılıyor forumda bir de o var.Erkekler ile kıyaslanıyoruz vay anasını, kaç tane erkek kaynana sorunu yaşıyor, kaç tane erkek baldız kayınçodan yana dert sahibi oluyor, adamların eş ailesi ve dengeyi kuramayan eş gibi dertleri yok ki, ardları toplanıyor, işten arta kalan zamanlarda mis gibi atom parçalıyorlar karıları çocuğun okulu, ödevi, hastalığı, yemeği ütüsü uğraşıp dururken.
Onlar nasa da çalışıyor arkadaşları da işte İlber Ortaylı falannnkaynana denen varlığı ömürlerin de görmemişler haklılarOoooo dertleri bile beğenmeyen tipler türedi ne diyorsun. Onlara falan şükür ediyoruz.