- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.141
duygu durumunuAy burcu neleri etkiliyor?
iç dünyanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duygu durumunuAy burcu neleri etkiliyor?
indiragandi yapacahtın de mi çahal deseydinindiragandi
dedim dedimm ver adını soyadını o hırsız kuryenin gerekeni ben yaparım dedimm.indiragandi yapacahtın de mi çahal deseydin
helal bededim dedimm ver adını soyadını o hırsız kuryenin gerekeni ben yaparım dedimm.
bu ülkede işler böyle yürüyor az daha büyü sen de anlarsın.2 kere kibarca aradımm cıksss sonuç yok.2 kere de arayıp ağzıma geleni saydım akşamına kargom geldiiii.ee hani bilmiyorlardı araştıracaklardı nasıl şıp diye bulundu?helal be
agresifim kompleksliyim klkdlkl
erkenden git hastaneye yerleş o zaman.az da ordaki personeli delirtOfff evde oturmak çok sıkıcı
Doktor çağırdı gitmedim doktorum delirtmiş zatenn yazık günah kıyamamerkenden git hastaneye yerleş o zaman.az da ordaki personeli delirt
o zaman tv aç izle.keyfine bakk.ama rüyanda bile doğuruyorsundur sen inanırımmmDoktor çağırdı gitmedim doktorum delirtmiş zatenn yazık günah kıyamam
Sürekli emzirirken görüyorum.. Ama ne hikmetse hep erkek çocuğu görüyorumo zaman tv aç izle.keyfine bakk.ama rüyanda bile doğuruyorsundur sen inanırımmm
Demek ikinci kızın gibi olduvanessam üzgünnn vanessam kırgınnn.2. kızım gibi oldu vallaaa.seviyorum uleynnn bu kızııı
Aybush ben biraz ders çalışmaya gidiyorum döndüğümde kontrol edicem doğurup doğurmadığınıSürekli emzirirken görüyorum.. Ama ne hikmetse hep erkek çocuğu görüyorum
onun yeri ayrı kalbimdeDemek ikinci kızın gibi oldu
Sen dersine odaklan kuzum bu akşam gelmez kız..Aybush ben biraz ders çalışmaya gidiyorum döndüğümde kontrol edicem doğurup doğurmadığını
Nerelere gidemonun yeri ayrı kalbimde
sen de öyle konular aç o zamanNerelere gidem
Ben de sevgilimin bademcik taşı var diye mi konu açayım?sen de öyle konular aç o zaman
bademcik taşı mı?Ben de sevgilimin bademcik taşı var diye mi konu açayım?