- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.121
Zilli zilli kokarayy ne güzel kokar şimdi o bebiş kokusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zilli zilli kokarayy ne güzel kokar şimdi o bebiş kokusu
tövbe bismillahhhhh.ben kızı hiç böyle heyecanla beklememiştimm.duymasın yolar beniiiGelsin hele bi totoşuna totoşuna şaplak atıcam
10 yıl bekletti nazlı çiçeğim artık kabullenmiştik belkide cocuğumuz olmayacak allah böyle nasip etti diye düşünüyorduk.. Evlatlık kız cocugu almak için şartları araştırdım heptövbe bismillahhhhh.ben kızı hiç böyle heyecanla beklememiştimm.duymasın yolar beniii
ben de 32 de hamile kaldımm.20 de değill.ee niye böyle beklemedimm ben?10 yıl bekletti nazlı çiçeğim artık kabullenmiştik belkide cocuğumuz olmayacak allah böyle nasip etti diye düşünüyorduk.. Evlatlık kız cocugu almak için şartları araştırdım hep
Demekki kendini ozaman uygun gördün..ben de 32 de hamile kaldımm.20 de değill.ee niye böyle beklemedimm ben?
Okul müdürü ile görüşmek istiyorum ben sanada diploma vermelilerokula gitme zamanıı geldiiii
Öperim tabiki de ablasıAybush gelince bizim yerimize de şöyle bir güzel koklaya koklaya öpersin artık
yaaaaaZilli zilli kokar
hayırlısı bu zamanmış10 yıl bekletti nazlı çiçeğim artık kabullenmiştik belkide cocuğumuz olmayacak allah böyle nasip etti diye düşünüyorduk.. Evlatlık kız cocugu almak için şartları araştırdım hep
Kızlar pembe leke geldi çay kaşığından az.. Jel gibi dua edin nişanım tam gelsinhayırlısı bu zamanmış
o şimdi doğucak okula başlıycak ne güzel günlerini görüceksin inşallah
Allaaaaaahhh hadi sağlıcakla gelsin artııkKızlar pembe leke geldi çay kaşığından az.. Jel gibi dua edin nişanım tam gelsin
gel artık mihrimah babyKızlar pembe leke geldi çay kaşığından az.. Jel gibi dua edin nişanım tam gelsin
Bakalım ne zaman gelecekgel artık mihrimah baby
ayı kova olucak benceBakalım ne zaman gelecek
Ay burcu neleri etkiliyor?ayı kova olucak bence
kalk ordan okulu ben yöneteceğim artıkım mı desemmm?edit:amanınnn yokkkk tonla arızalı veli ve çocuk var kalsınnnnnOkul müdürü ile görüşmek istiyorum ben sanada diploma vermeliler