- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #10.081
Aybush yemek yedim geldim doğurmadın mı sen daha annem?Kocan nerde calısıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aybush yemek yedim geldim doğurmadın mı sen daha annem?Kocan nerde calısıyor mu
Şeytan emojisi neden?Kocan nerde calısıyor mu
Aaa ben nasıl fark etmedim ya bunu bayılırım oysa ortalık karıştırmayaŞeytan emojisi neden?
İşe diye çıkıp işte değil herhalde ceyceyin kocasıŞeytan emojisi neden?
Ceyceyim hasta kocası yapsın..Şeytan emojisi neden?
Kesin mi altına işedin? Su değil miGülmekten altıma işedim.. Erkekler çalışıyorum yoruluyorum yalanına sığınıyor ya ondan şeytan emojisi koydum
Yok su değilKesin mi altına işedin? Su değil mi
Tüh bee heyecanlandımYok su değil
Yok doğru emojiyi koymuş. Ben hasta olunca hiç memnun olmaz eş kişisiŞeytan emojisi neden?
Kim oluyo ki?Yok doğru emojiyi koymuş. Ben hasta olunca hiç memnun olmaz eş kişisi
cocuğun ayı oğlak olucak doğarsaAybush yemek yedim geldim doğurmadın mı sen daha annem?
BDV'ye konu aç hadi hemen biz de gelip boşan yazalımYok doğru emojiyi koymuş. Ben hasta olunca hiç memnun olmaz eş kişisi
Küçükken ben hasta olunca mutlu olurdum herkes benimle ilgileniyor diye. Kardeşimin doğduğu yıldıKim oluyo ki?
Zaten orda sevmeyenim de çok sevenim kadar. Anında boşann yazarlarrBDV'ye konu aç hadi hemen biz de gelip boşan yazalım
Vallahi doğru. İşyerine arada gittiğim oldu. Gerine gerine oturuyorlar iş miş pek yok. Ama sorsan sanki taş taşıyorlar sırtlarındaGülmekten altıma işedim.. Erkekler çalışıyorum yoruluyorum yalanına sığınıyor ya ondan şeytan emojisi koydum
doğmadı mı dahaSancım var uyandım.. Siz yoksunuz
Yok doğmadı şuan beni tekmeliyor.. Boyna çişe gidiyorumdoğmadı mı daha
senin kız inatçı çıktı
39.hafta olmusYok doğmadı şuan beni tekmeliyor.. Boyna çişe gidiyorum